Като цяло ми хареса идеята на филма и самата реализация на по-голямата част от него. Краят не ми хареса... Поне да бяха убили Ксеркс ... иначе е едно към едно с комикса ... като реализация на комикс е поерфектен 
| flesheater написа: |
Като цяло ми хареса идеята на филма и самата реализация на по-голямата част от него. Краят не ми хареса... Поне да бяха убили Ксеркс ... иначе е едно към едно с комикса ... като реализация на комикс е поерфектен ![]() |

| BrokenDreams написа: | ||
Ами все пак по-важна е истореическата гледна точка, а не това дали на публиката ще и хареса, въпреки че с днешните американски продукции където амеркианците по всякакъв начинпроменят историята.. |
| Цитат: |
| може ли линк за филма. Щот аз си го изтеглих ама беше с отвратително качество. Даите някои линк от които сте теглили |
Аз чак сега го гледах и мога да кажа че филма е невероятен
Изобщо няма да обръщам внимание на тва че имаше доста пресилени и фантазйорски мотиви,което по принцип не ме кефи особено,обаче филма ми хареса основно заради самата идея за чест,слава и т.н. а аз по принцип си падам супер много по такива неща(Manowar,рекламата на загорка за нац.отбор
)
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind
Адски глупав филм, историята беше предадена глупаво, актьорите не ми харесаха, особено както са подбрали персийците.
Да не говорим начина, по който беше заснет, сценария и изобщо, понякога дори ме избиваше на смях.
Много прехвалени филми има, и този е от тях. Толкова беше нелеп, сериозно.
Реализация на комикс ? Ффс
това беше един от най-абсурдните филми на вскички времна....ефектите не бяха нищо особено, историческата точност бепе нищожна(аз до колкото знам в истинската история няма никакви предатели но във филма бяха вкарали двама) и дори успя да ме отврати от историята. говорете каквото искате, но за мен идеята американци да пресъздават чужда история, при липса на собствена, е направо потресаваща. това бяха два напълно похабени часа. ![]()

Cursed
е кажете сега хареса ли ви филма ....на мен лично ми допадна