тцтц тва маи не треаше тука да го пишем както и да е 
ам ние се вслушваме
ама ако всеки си вярва става лошо май...така че нека не спорим,а се доверим на т. нер. критици,а?
а какво ще кажете за новия албуууум?
доста е различен...не е толкова скриймо като предните....не че мн се задълбочих при слушането му,но за сега сякаш старите неща повече ме радват

Новия албум е як и то доста. Има 2 песни с доста metalcore звучене, останалото е типичния 36 Crazyfists звук :]
съгласна. Новия албум е много добър. мисля , че има по- метълкор звучене от предишните албуми.
но ми е по- при сърце албума Snow capped romance.
знам тази група от 2003та година някъде но признавам си,че доскоро не ги слушах!
преди 2 седмици някъде обаче ми пратиха новия им албум иии лооол
супер е добър! покрай него се зарибих адски много по тях, даже и по старите им неща!
който не го е слушал..да си го намери отнякъде, защото определено си заслужава!
Bloodwork е сравнително лека, но я обичам, защото с нея открих 36
Любими са ми Bury Me Where I Fall, At The End Of August.... и Waiting On A War от последния албум.

Cursed
е се тая емо-screamo ама... да по се доближават до screamo-to но метълкор не са както казват някои дето прочетат някаде и вднага вярват на тва което пише :D хорааа вие ако се вслушвате в музиката и текстовете ще имате собствено мнение за стила на определена група