Само един въпрос, Кали, защо са в метълкор селекцията
Иначе, преди ми бяха любима група...
Иначе, преди ми бяха любима група... |

Харесват ми 
And this is enough poison for me.
36 Crazyfists

Не съм запознат с цялото им творчество ама първия албум определено ми допада ... втория - не и до тук
аа само да кажа че песента е от 1999 demo
абе ни знам за вас обаче на мен тфа ми е една от любимите групи и просто се размазвам на пени като : Slit wrist theory, Ceramic, Bloodwork, Turns to ashes.... и особено Destroy the map ! ако някой може да ми каже кой им е третия албум...нз кой подред след Bitterness the star и Snow capped romance да пише моля :P
* In the Skin (1997)
* 99 Demo (1999)
* Bitterness the Star (2002)
* A Snow Capped Romance (2004)
* Rest Inside the Flames (2006)

мерси много човече 
| абе ни знам за вас обаче на мен тфа ми е една от любимите групи и просто се размазвам на пени като : Slit wrist theory, Ceramic, Bloodwork, Turns to ashes.... и особено Destroy the map ! ако някой може да ми каже кой им е третия албум...нз кой подред след Bitterness the star и Snow capped romance да пише моля :P |

Не съм се заслушвала по-сериозно ама имат някой хубави песни 
откриват тази музика. Бандите 36Crazyfists, Atreyu, Funeral For A Friend, From Autumn To Ashes, Story Of The Year,
спомагат доста за развитието на стила в наши дни. Комбинирайки алтърнатив,
хардкор и пънк те създават един нов и различен
Emocore."
даже и bfmv имат емо звучене и теxтовете са емо обличат се като емо така че sa emo 
| brock`lindow написа: |
| Цитат:
"Последните няколко години се наблюдава своеобразен Ренесанс на тази сцена и все повече и повече хора откриват тази музика. Бандите 36Crazyfists, Atreyu, Funeral For A Friend, From Autumn To Ashes, Story Of The Year, спомагат доста за развитието на стила в наши дни. Комбинирайки алтърнатив, хардкор и пънк те създават един нов и различен Emocore." даже и bfmv имат емо звучене и теxтовете са емо обличат се като емо така че sa emo ![]() |

A Certain Shade Of GreeN
една много добре според мене група.имах един период,когато не можех да се спра да ги слушам.не се сещам да има тяхна песен,която да не мио харесва.вокала има просто божествен глас!!!имената на песните и албумите са невероятни,текстовете също.....цялостното творчество на бандата много ми допада!
Последната промяна е направена от NemesiS_sL на Пет Сеп 22, 2006 17:20; мнението е било променяно общо 1 път