Имам филма (Нямам субтитри) и гледах разни кадри, макар и на АНГЛ.
Не мисля, че е подигравка с метъла. Напротив.
Има различни хора, които си казват мнението. Метълите ги опровергават....
Такива неща.
На края този, който разказва, казва нещо мн яко за любовта към музиката, ама едва го преведах за себеси
Зле ми е Английския.
Интересно .. а кога излиза самия филм? Наистина ми е любопитно да видя за какво става въпрос.
| AmyLee написа: |
| Интересно .. а кога излиза самия филм? Наистина ми е любопитно да видя за какво става въпрос. |

eMule.
| Predator-S написа: |
| http://tracker.arenabg.com/announce.php?pass_key=a1d124b5a252ea92be2e5bcb309b622a
Велик филм! |
Ами...
Аз не мога да кажа, защото ми е качен на сървъра
И все още няма субтитри...
А може и да не заима...
ЕДИТ:
МАМКА МУ!!! Махнали са го!!!
Ще ги избия!!! ![]()
Субтитри за филма ИМА:лично аз единствен съм ги правил(не че се фукам)просто никой не се сети да ги направи след като филма е УНИКАЛЕН,а аз обожавам метъл-музиката! ето ви линк:
www.subs.unacs.bg
| SlipKorn написа: |
| Субтитри за филма ИМА:лично аз единствен съм ги правил(не че се фукам)просто никой не се сети да ги направи след като филма е УНИКАЛЕН,а аз обожавам метъл-музиката! ето ви линк:
www.subs.unacs.bg |

Теглете! Няма да съжалявате...
No time to cry,
I won't shed a tear!
This is, after all the event of the year!
Adios planet earth,
now die!
| SlipKorn написа: |
| Субтитри за филма ИМА:лично аз единствен съм ги правил(не че се фукам)просто никой не се сети да ги направи след като филма е УНИКАЛЕН,а аз обожавам метъл-музиката! ето ви линк:
www.subs.unacs.bg |
Гледах го преди няколко месеца. Като за филм, които е направен за толкова широк кръг ("Метъл" - u know) e готин :] Хубаво е, че е правен от фен, а не от разни глупави журналисти, които търсят под вола теле (тей беше израза май)....Почва с песен на LoG ;p
Гледах този филм наскоро и направо ми отвори очите
От четири години слушам метъл а само за час и полувина научих толкова много неща който не знаех
Препоръчвам този филм на всички
Направо ще ви отвори очите и ще ви накара да гледате на музиката по друг начин

Robosapiens
Какво мислите че ще представлява филма ... аз четох в едно немскo списане, че е няква адска подигравка със световното метъл общество... Когато гледах трейлъра вече съм на друго мнение...
Вижте ... кажете и вие какво мислите
Hi/Low version trailers
The church is on fire !