| AmyLee написа: |
Еми не съм сигурна какво са точно, но има ли група в днешно време която да се ограничава само в един стил...
Та .. наскоро се зарибих по тях, много приятни за слушане, релаксиращи и неангажиращи. А да си призная проявих интерес към тях защото чух че преди са били със басистка, а моя слабост са жените в метъла ![]() |

Май е време да се появи и подфорум "Alternative Rock/Metal"
Иначе A Perfect Circle минават за superband и поне за сега няма да продължават да се развиват,тъй като всеки продължава с основната си група.
О, тук преспокойно мога да спомена само едно име и да е напълно достатъчно, но то си ми е усещане (:
Това име би стигнало и да опише за колко уникални смятам A Perfect Circle.
Много *немогадаопишаседнадума* музика, от групите с песни, които с всяко следващо слушане ти се слушат пак, и пак, и пак, и пак, и пак ..
И с всяко слушане, все повече усещаш песента и тя става все по-красива и все по-красива.
Поне при мен е така, много ги обичам. И трите албума.
А кавърът на 'Imagine' .. няма такава красива песен, просто звучи перфектно. Утопия.
И 'People Are People' повече ми харесва от оригинала.
Въобще, кавърите са им уникални, въпреки че аз може би повече харесвам Mer De Norms & Thirteen Step.
О, а клиповете .. пак трябва да спомена уникално и въздействащо май .. 'Three Libras' & 'Weak And Powerless'.
Ремиксът на 'The Outsider' .. ау. Велик.
Текстовете няма да ги споменавам, че ще напълня поста с еднакви прилагателни, ама на любими групи реагирам неадектватно по различни начини. (:
Може би най-любима песен ми е 'Gravity', въпреки че обожавам 'Passive', ремиксът на 'The Outsider', 'The Noose', 'Pet', 'Three Libras', 'Rose', 'Blue' ..
Страхотна група, с може би най-гениалния човек за вокал, въпреки че целият състав е адски талантлив, ебати, Джош Фрийз примерно ..
Много ме е яд, че се радвам, че Tool продължиха, ама ..
А и, by the way, не мисля, че са имали баситка :)
Ама не съм сигурна де ..
|
А и, by the way, не мисля, че са имали баситка
Ама не съм сигурна де .. |
ако си гледала клипа на Passive (любимата ми песен за момента) там мацката прави един много як номер с вързване на косата си на кок само за няколко секунди които са като пауза в песента
но както и да е ...Не знам, не съм гледала клипа, но ще го и никога не е късно за ново инфо (:
И да, видях, Twiggy им е била бас за последните два албума (:
Но те така или иначе са работили с адски много хора.
Оффтопик: Къде може да се пусне тема за supergroups ?
Имали са ако си гледала клипа на Passive (любимата ми песен за момента) там мацката прави един много як номер с вързване на косата си на кок само за няколко секунди които са като пауза в песента но както и да е ...[/b] |
имаха басистка в първия си албум, оная маца дето свиреше с били корган в тиквите (:
иначе thirteen step ми е ужасно любим албум, а noose и pet са песни, които ме оставят без думи.
много е радващо, когато в толкова твърда музика може да се вкарва толкова силен арт елемент - това е някакъв мост м/д-у две толкова противиположни като идеи и звучене групи като (да кажем) дед кенедис и рокси мюзик. всеки, който може да постигне това заслужава уважение (:
въпрос.. колко албуми издадени през новото хилядолетие могат да се похвалят с подобна силна и въздействаща атмосферност?
отговор - не много. ако се съберем целенасочено за това, мислим 1 месец пак не съм убеден, че ще открием повече от 5 (:
Можете и да прочетете вече био на групата на нашето сайтче 
Не я видях в клипа на 'Passive', може би щото намирах все версията с кадри от 'Константин' .. Има ли друга ?
А като се замисля, в клипа на 'Judith' има някой, който се връзва на кок, та може ли тва да е тя ?
| By the way, ся пак гледах и се сетих да пиша относно онова с басистката ..
Не я видях в клипа на 'Passive', може би щото намирах все версията с кадри от 'Константин' .. Има ли друга ? А като се замисля, в клипа на 'Judith' има някой, който се връзва на кок, та може ли тва да е тя ? |
Всъщност говорих точно за Judith, страхотна песен същобасистката е същата маца, която свиреше с корган в zwan и smashing pumpkins.
Уникална група (общо взето тва може да се каже за всеки проект в който участва Мейнърд Кийнан. Просто The Thirteenth Step и eMOTIVe са страшни албуми, и май е време най-сетне да прослушам сериозно дебютния им, от който съм чул само 2-3 песнички, които не са ме разочаровали, а даже напротив - Тhe Hollow и Judith са ми едни от любимите ми 
обичам ги..др нз какво да кажа

Hateful Selfish Bitch
Биография на A Perfect Circle, изготвена от flesheater в irontrees.com !
Еми не съм сигурна какво са точно, но има ли група в днешно време която да се ограничава само в един стил...
Та .. наскоро се зарибих по тях, много приятни за слушане, релаксиращи и неангажиращи.
А да си призная проявих интерес към тях защото чух че преди са били със басистка, а моя слабост са жените в метъла