Пуснато: Пет Сеп 29, 2006 23:08 Заглавие: Галерия на потребителите
Ами тук можем да си видим физиономиите
За да бъде пригледна темата въвеждам две правила:
(1)Всеки пост в тази тема да съдържа снимка.Това означава че ще трябва да жертвате анонимността си ако искате да коментирате нещо
(2)Да се прилага умалено изображение на снимката, като това става като приложите снимката да сложите в поста си най-горния линк, който ви е предложен и се казва Thumbnail for forums (1) и след като поставите кода за снимката в поста тя ще изглежда точно като снимката, която аз сум приложил в този пост
Айде аз ще съм първият, престрашил се, малко като децата ама какво да се прави
_________________ I've lived, I've died.
I've done it all a thousand times and, I don't regret a thing I've done.
Последната промяна е направена от flesheater на Сря Дек 13, 2006 23:07; мнението е било променяно общо 11 пъти
COF Newbe serial killer
Пуснато: Съб Сеп 30, 2006 14:12 Заглавие:
Чудих се дали да сложа, ама...айде от мен да мине->
Позволявам Ви да се смеете.... _________________ "...You are in despair, but just hold on! Life is yet to go..."
мисля че две са достатъчни.. _________________ Мразя Ви Хора!Прави сте не съм Човек!Защото не искам нищо друго освен да живея,да се боря и в сладък миг да постигам целите си!
Във вените ми тече друга кръв от вашата-смесена с гняв.....
Ами това съм аз, ама нямам хубави снимки и тая що-годе става, затова я слагам да ви обременявам паметта и зрението. (само да отбележа, че тфа до мен е любимият ми плакат )
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You can topic ban in this forum
Robosapiens
Ами тук можем да си видим физиономиите

За да бъде пригледна темата въвеждам две правила:
(1)Всеки пост в тази тема да съдържа снимка.Това означава че ще трябва да жертвате анонимността си ако искате да коментирате нещо
(2) Да се прилага умалено изображение на снимката, като това става като приложите снимката да сложите в поста си най-горния линк, който ви е предложен и се казва Thumbnail for forums (1) и след като поставите кода за снимката в поста тя ще изглежда точно като снимката, която аз сум приложил в този пост
Айде аз ще съм първият, престрашил се, малко като децата ама какво да се прави
Последната промяна е направена от flesheater на Сря Дек 13, 2006 23:07; мнението е било променяно общо 11 пъти