Вчера имах такова "алкохолно преживяване". Бях на рожден ден. По пронцип аз твърд алкохол не пия, ама тогава не знам какво стана. Изпила съм 7 шота текила, една нормална чаша водка, после съм пила още водка от бутилката + бира и на гладно. Няма да споменавам пдробности за мен... Ама имаше двама дето се къпаха заедно във вана, после бяха по халати, половината апартамент беше оповръщан, идва полиция. Излизали са да скитат навън докато се махне полицията... А и да спомена "прекрасната" музика на която след време спрях да обръщам внимание и съм пяла и да паднем и да бием пак ще се напием ....
You can't be something you're not
Be yourself, by yourself
и аз правех така като бех на 13 
| Aesthetics of Hate написа: |
| Вчера имах такова "алкохолно преживяване". Бях на рожден ден. По пронцип аз твърд алкохол не пия, ама тогава не знам какво стана. Изпила съм 7 шота текила, една нормална чаша водка, после съм пила още водка от бутилката + бира и на гладно. Няма да споменавам пдробности за мен... Ама имаше двама дето се къпаха заедно във вана, после бяха по халати, половината апартамент беше оповръщан, идва полиция. Излизали са да скитат навън докато се махне полицията... А и да спомена "прекрасната" музика на която след време спрях да обръщам внимание и съм пяла и да паднем и да бием пак ще се напием .... |
аз пък си залагам главата, че не си пила повече от една чаша бира в живота си
Пф, сякаш ще тръгна да те убеждавам. Не вярвай, все ми е тая. Да не съм тръгнала да лъжа по форумите :Д За какво ми е? Ти го изкара сякаш ще тръгна да се хваля.. Дали се гордея с това - не, дали съжалявам - не. А ако щеш аз повече от чаша бира си пия и у нас.
You can't be something you're not
Be yourself, by yourself
Еми,БРАВО! ;Д

Blessed by the fire
Лично аз нямам алкохолни приключения,лол.Просто се напивам кат свиня,но не ми личи,щот се държа.После,като усетя,че нещата вървят към тоалетната отивам,свършвам си работата и лягам...тва е.Но съм присъствал на интересни случки,където частта с тоалетната подранява малко!