За сблъсаците който са били предизвикани от свръх дози алкохол и съм бил свидетел са си съвсем стандартни- няколко
юмрука и два -три ритника това е. А що се отнася до мойте... те обикновенно не са свързани с бой а с направата на някоя простотия като това да запалиш пиратка като цигара и да я изплюеш в последния момент преди да гръмне
Пп не правете гореспоменатото 
Аз съм била свидетел на доста простотии:
веднъж една позната се беше отрязала много здраво,
и както си вървяхме си допря главата на една ограда
и продължи да върви напред,не и остана голям белег
Ам....... това за юмруците и ритниците е нещо нормално 
I'm not afraid of death....
преди време бях натаралянкан като мотика и ми разправят как съм се качил на едно дърво и съм се изпикал отгоре , след което съм повърнал ...
или при близка среща с полицай той да ти каже "Абе ти си ми познат...да не сме те прибирали и друг път..." и ти да му отговориш "Неее....аз съм чист като момина сълза" също е много весело
но и това не е като "Чичко полицай...накъде летиш?"
за щастие това не са мои бисери
кажете ДА на алкоола, кажете НЕ на алкоола, абе стига сте ГОВОРИЛИ с тоя алкоол - ПИйТЕ го 
3.Къде?
4.Какъв алкохол?
5.Какво се случи?
Темата беше много яка :Р ....а за пиянска случка...айде ето една моя стара,копирана от оня стар форум:
Дата:27.08.2005г.
Присъстващи:моята любима,гаджето и Ради,Машината,Оргазматрон,Вампирската Кръвчица и др...
Повод:мъкаааа...
Алкохол:само бира...но тоз път наистина много
Екстри:остър нож в моята ръка
Резултат:няколко ранички...едно пребиване...киснене самотен в центъра до 3 часа,малко бой изядох от някви чалгари и се прибрах...сега имам лек махмурлук!
Adios planet earth,
now die!
Хаха това е било егати якото приключение 
Дааа,добре,че оттогава попораснах на акъл малко и не правя такива неща
,ама днеска като си прочетох тази темичка толкова се забавлявах със всички случки в нея,че ми се допи пак :ДДД
Adios planet earth,
now die!
Оо ми доста глупости съм правила но не чак такиа фатални и големи каквито някои други идиоти са правили! хаха пиянството ми обаче не от кротките така че винаги се усеща когато съм се напила - най-вечео токолните - така че не им завиждам на горкичките когато са с мен а аз съм в такоа ва състояние!
Последния път се натрясках мн яко в крварталния ми бар - на излизане реших да строша една бутилка от Шуменско в едно дърво..о к уж я строших донякъде очбаче остана друга част недотрошена в ръката ми ..беше дъното, засилих се и го забих в еди стълб близо до въпросното вече пострадало дърво...и това което последва всеки може да се сети какво е ...дълбока рана от стълкло, която за щастие не се инфектира и не ми я шиха, затова пък зараства все още /три седмици/ и очевидно ще остане един хубав голям беелег на палеца ми!
За просветените нека да тобележа че докато ми течеше кръвта по цялата ръка аз си пеех FREEZING MOON И разбуждах всички в махалаата!
EVIL'S ROTTEN HAND YOU'LL SEE ...

Аз таковата... вече не пия
Причината е, че като почна и настъпва някакъв хаос. Като бях в 8 клас и с класа бяхме за първи път на екскурзия в Търново и нов клас, всеки да демонстрира какъв е пиач и пушач е. Аз до тогава толкова алкохол не бях виждал (20-30 литра бира, 2-3 водки, джинове, менти, мастики) и айде от още от 4 следобед. 5...6....7...8 аре да ядем, разказваха ми че съм ял някви чушки. После са ме изгубили и към 9 са ме намерили в няква локва от повърня, която е заемала целия коридор и съм бил заспал, баш пред стаята на класната. Т'ва дето си го спомням е, че си чистих повърнята със салфетка, а една мома от класа ми висеше над главата и ме заплашваше с лопата.
След т'ва ме заключиха в неква стая, ама аз успях да изляза през прозореца и се катерих по некви парапети и правех разни мизерии по леглата на другите, ама към 2-3 сутринта изтрезнях. 
на последното ни море с тайфата 10 дена не изтрезнях,но имах едно качествено пребиване качвайки се по стълбите(да,да КАЧВАЙКИ СЕ,НЕ СЛИЗАЙКИ),след което момичето в моята стая се счупи от смях,докато й обяснявах,че не съм пияна,а касата на вратата я крепя да не падне,защото се е олабила
най-забавната случка,от пиянство обаче не е моя...но пък бях съвсем близо до мястото на което се е случила...един френд хахахаха опика стената в коридора на друг френд
само,че това не е съвсем потвърдено,защото опикаващия не помни,потърпевшия също не помни,а аз бях от другата страна на вратата и само чух,но не видях
Аз съм имал някои заБАВНИ случки нещо от рода на: Вече съм си на градусче от половин час след завидното количество 2 литра вино с половинка ром и някаква долнопробна ракия представете си на кво съм приличал "направо си бях отвинтил тиквата".И гледам едно приятелче легнало на терасата и си пуши най-спокойно и както пуши се изправя и казва "За майката родина и моите праотци" и да не ви казвам к'ва струя се получи...аз лично тогава колкото и да бях пиян умрял щях да се пукна от смях и тук идва случката с мен.Докато се смеех нали не можех много много да ходя се спънах в краката му и паднах като талпа на пода...и съм заспал или поне не помня кво е ставало след това щот се сабудих в 8 сутринта
![]()

Blessed by the fire
Понеже сме в разгара на коледните и новогодишни празници,домашните
купони са по-разпространени.А с тях и интересните пиянски случки,несвързаните
думи,които нямат никакъв смисъл,но са много смешни...
Може да споделите какви щуротии сте правили или такива,
на които сте били свидетели...
I'm not afraid of death....