Вярно че съм сила само на 2 концерта, но нито съм видяла, нито съм чула за сега за подобни изцепки...дано да не ми се наложи
ох аз започнах да се плаша за металика, като знам какви ще ходят хахахах
Каква Металика бе ,..... NIIILEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Моята защитна реакция е като при скунксовете.....TOXIC WASTE* ! ^^
К'во да кажа. Отивам на концерт да се разбия тотално. То погото си иде от само себе си на Sepultura ми разкървиха носа на два пъти, на Destruction ми спукаха главата, на последната Apocalictyca ме носи цялата публика на ръце следкоте ме хвърлиха зад решетките върху един фотограф и 4 човека от охрата не могат да сварят да ме изкарват. Мисълта ми е, че след всеки концерт си заминавам пребит като кучи и загубил поне 5-6 обеци и пак съм доволен от концерта.
That you HATE every moment

аз пък като хода на концерт искам да запомна всеки момент от него, всеки един детайл въобще не ми идва на ум да правя подобни глупости гледам ги наслждажвам се на музиката максимално и си спомням какво испитвах като ги 4уех за първи път,когато бях на judas priest и queensryche имаше много такива келеши които пре4еха на останалите да се кефят с маймунското си пого един от тях ме блъсна аз само го оставих да се обърне с гръб и му забих много мощен песник в слепоо4ието той се свле4е и тълпата го заля като вълна аз пък се направих 4е нищо не е станало,после друг по същия на4ин в главата в гърба където ми попадне докато си изгледам шоуто на спокойствие
аз ведъж кат0 ми се 0ткри от лев0 и полсе 4е го ударим и т0й пре3 глава и мава6и гери, над0лу лоУУУ кик и кръв. песници як0 в ст0маха 4е му 4упим зОбите. направих се 4е нещо е станало и после г-и класите и го заляха.
докато си изгледам 6оуто на спокойствие
не разбрах нищо ама айде ....
С един приятел миналата година бяхме на Soulfly и бяхме най-отпред там при тези железата, всичко вървеше идеално докато не извлезна самата група. Значи той е застанал зад мен и се е хваналм за железата за да ме предпази от идиота зад нас, който беше на около 30-40 години и се буташе . . . аз щях да бъда смачката + моят приятел и охраната седеше и гледаше как се гърчим един вид . . . Беше супер тъпо ! Седяхме на първите няколко песни и аз му казах, че просто независимо от сичко не мога да стоя там.
Толкова пъти съм била на концерти и не е имало такива случаи. Да не говорим и за погото. . . винаги се пазя от него защото на моменти младежите хич не се усещат кога вече се прекалява с цялото тва блъскане. Една приятелка ми разказваше как на едно момиче и сплескали пръстите на краката с някви мощни кубинки и кървяла на сами концерт ( като това се случва на Каварна май , нямам си и на идея) . Явно моята представа да се накефя на групата е по-спокойна без блъскането, ръгането и боя. хах
Massacraaaa

Bunny reaper
Абе страшно или не аз август съм в Каварна,пък дастава каквото ще.
Nyt on styylattu kuukaus niin jykevää on rakkaus