Жестокостта по време на концерти

Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Авг 06, 2006 14:41    Заглавие: Жестокостта по време на концерти
Отговорете с цитат

http://irontrees.com/index.php/2006/08/06/korn-death.html

тези,които са ходили на коцерти с повечко хора,знаят за какво говоря.за щастие в БГ не е имало концерти с такъв край (или поне аз не знам да е имало).но това ли е начина да се държим,когато някоя група,любима на всички,ни навести?трябва ли на всеки концерт да ходим със страх и дали изобщо може да се направи нещо, за да се избегне?

nawak!
Blessed by the fire

nawak! е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Авг 06, 2006 15:16    Заглавие:
Отговорете с цитат

Насилието е пряко свързано с музиката, която харесвам и слушам. Като ходя на концерт не отивам с нагласата да се претрепя или да претрепя някой друг, но си знам, че и това ще стане. Отивам, за да се наслаждавам на музиката. Просто за хората, които наистина я слушат тая музика това е начина да излееш енергията си. По- добре на концерта отколкото на улицата.
И все пак това не са побоища. Това е заради любовта към музиката, не заради омразата към другия. Да отидеш на концерт на любима група и всички преживявания свързани с това- събирането на компанията преди това, чакането пред залата, чакането в залата, след това самия концерт, на който се разбиваш тотално- това е едно от най- красивите неща.
По време на концетите насилие няма! Има някакви частични случаи, в които са замесени хора, попаднали на даден концерт по- случайност, не заради музиката. Ако ви се струва, че пукнати устни, разкървавени носове, синини от горе до долу са изблик на целенасочено насилие значи просто нямате място на концерт на някоя тежка група. За такива хора си има Scorpions, White Snake, Twisted Sister и други подобни групи. Нищо против. Само, че кат не ги кефи да са в средата на погото да си ходят на рок концертите.
Аз на концерт не обичам да стоя на едно място. Скучно е. Представете си да отидеш на Hatebreed или Madball, или даже Korn, ако щете и да очакваш, че ще стоиш на едно място спокойно и ще си слушкаш музичка. Hell no! От последния хората с които бях там ме видяха, че си излязах с подута устна и дузина синини, но със сто каратова усмивка на лицето.
Това е концерт. Все пак не отиваме на опера. Имам чувството, че повечето хорица не правят разлика между slam и mosh и тъпите побоища. Трябва да дойдат на някой истински концерт да видят за какво става въпрос. Пък който не го кефи да се потроши на някой концерт, както вече казах, знае на какви прилични и примерни концерти да си ходи. Всяка жаба да си знае гьола.

Melody
Blessed by the fire

Melody е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Авг 07, 2006 19:18    Заглавие:
Отговорете с цитат

Според мен пък, именно любовта към музиката трябва да ни обединява, а не да се избиваме заради нея.
А и едно е да фраснеш някой, друго е да го убиеш от бой.
Освен това, мелето не е единственият начин за забавление. Това, че не се биеш, не значи, че непременно трябва да седиш на едно място.
Все пак хората не ходят по концерти за да се бият, а заради музиката, нали?

nawak!
Blessed by the fire

nawak! е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Авг 07, 2006 21:26    Заглавие:
Отговорете с цитат

Melody написа:
Според мен пък, именно любовта към музиката трябва да ни обединява, а не да се избиваме заради нея.
Освен това, мелето не е единственият начин за забавление. Това, че не се биеш, не значи, че непременно трябва да седиш на едно място.

nawak! написа:
Имам чувството, че повечето хорица не правят разлика между slam и mosh и тъпите побоища.

Ко да ти кажа...

Readonly
Newbe serial killer

Readonly е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Сеп 22, 2006 22:24    Заглавие:
Отговорете с цитат

Хубава тема.
Концертните ми живот засега е просто мизерен, но пък знам за какво иде реч.
08.09.05 - 4ever в сърцето. Без освирквания, моля.
Та, гус'ин Ранди Блайтх, ако не се лъжа, го беше казал много приятно:
"The moshpit is the only place in the world where you can beat the crap out of each other and still be friends."
И това си е факт. С приятелчета в погото е мега забава, стига да се сетиш да помогнеш на сваления. Но селенията я има във всеки, в американците още повече, а при американските метъли вече става грубо. И идеята за забавление и една незабравима вечер отива по дяволите заради идеята на селянина да идеш на метъл концерт единствено за да си поиграеш на блъскащи колички в моша и да се правиш на клоун. Това го има и тук, и това е подтискащо. На хората с такива идеи им препоръчвам друга една идея - земете си черния колан от тренировките по карате и без много туткане се обесете на простера на терасата. Правите голяма услуга на метъл обществото и в частност на хората, отишли на концерта за да бъдат една зала по близко до своите Богове.
I'm always here and old...
Old as all the world around you..

poison_girl
Devil's Plaything

poison_girl е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Сеп 29, 2006 13:47    Заглавие:
Отговорете с цитат

На един концерт, нз кво правех ама се набутах точно в погото...Едвам се измъкнах, ама ми нямаше нищо де...Повечето бяха пияни още преди концерта...какво може да се очаква?! Метъъл !

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Сеп 29, 2006 13:51    Заглавие:
Отговорете с цитат

poison_girl написа:
На един концерт, нз кво правех ама се набутах точно в погото...Едвам се измъкнах, ама ми нямаше нищо де...Повечето бяха пияни още преди концерта...какво може да се очаква?! Метъъл !

то на "концертите" в младежкия не е пого,не се залъгвай.......
и под "жестокост" изобщо нямам погото в предвид,ама както и да е...

nawak!
Blessed by the fire

nawak! е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Сеп 29, 2006 13:59    Заглавие:
Отговорете с цитат

В младежа преди няколко години на един winterfest се бях залъгал на тва малкото пространство...няколко пъти се убих на седялките, ма беше забавно. Хахааа

Сега нямам намерение да изпускам концерти в Търново и София. Нее !

poison_girl
Devil's Plaything

poison_girl е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Сеп 29, 2006 14:37    Заглавие:
Отговорете с цитат

NemesiS_sL написа:
poison_girl написа:

Аз говорех за концерта на Apocalyptica ...

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Сеп 29, 2006 15:03    Заглавие:
Отговорете с цитат

nawak! написа:
В младежа преди няколко години на един winterfest се бях залъгал на тва малкото пространство...няколко пъти се убих на седялките, ма беше забавно. Хахааа

Сега нямам намерение да изпускам концерти в Търново и София. Нее !

ххахаха то на следващия един са фърли от сцената и си набучи тиквата на седялката до мене и после си стана сякаш във възглавница се е ударил......пък аз седя и го гледам ошашавена

poison_girl написа:
NemesiS_sL написа:
poison_girl написа:

Аз говорех за концерта на Apocalyptica ...

а така ли..добре...

gMon
гЪз

gMon е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Окт 03, 2006 17:56    Заглавие:
Отговорете с цитат

opF...аз съм мн жестока на концерти...стоя на едно място...супер некво ми е умряло...случвало се е да спЪ...ама иначе концертите са яки ве....деам Шокиран съм!

Screamager
Not In Any Name

Screamager е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Окт 04, 2006 09:05    Заглавие:
Отговорете с цитат

Аз от погото съм застрахована принципно (: ..
На мен ми се съобщава предварително, че ще се прави пого да се дръпна настрани ..
Вчера се радвах на метълите с кубинките, нищо че ме настъпиха 5927573846735764 пъти, ама като не влезнаха в погото ме пазеха ..
Иначе съм се набутвала случайно, ама ме изкараха ..
Иначе по време на погото също може да е жестоко, не ми се струва удачно с тия гривни шипове или с кубинки ..
Иначе аз най-упорито си скачам и си крещя в един ъгъл обикновено.
Обичам да си усещам групата, която слушам наживо по-лично и по-самостоятелно, дори и да имах възможност да влизам в пого, едва ли бих ..
Не знам, чувствам се заета да поддържам някакъв свой си контакт с групата, да се съсредоточавам изцяло върху това, което виждам и чувам .. най-вече върху усещането, защото то ще ми остане спомен ..
Не мога да преценя дали обичам концерти ..
Не се кефя на пияниците, който се напиват на концерт, но това си е личен избор, просто е адски тъпо ..
А и пияните хора са заядливи ..
Не ходя на концерт със страх, че ще ме смачкат в погото или т.н. Но си знам, че ще стане.
Като ме пребият на концерт може и евентуално да си променя мнението ..
Иначе побоищата винаги са ми били грозни гледки, по какъвто и да е било повод.
Въпрос на собствено усещане, предполагам. Или на липсата на такова.
И съм съгласна с Любо :)

SlipKnoT
Cursed

SlipKnoT е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Яну 10, 2007 21:55    Заглавие:
Отговорете с цитат

Melody написа:

Aбсолютно прав си евала ....
"People = SHIT(what you gonna do?)"
"People = SHIT(cuz i`m not afraid of you!)"

Палазов
Orthodox Caveman

Палазов е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Яну 11, 2007 01:12    Заглавие:
Отговорете с цитат

Колко жалко! - Хора, слушащи death/grind/black и т.н. екстремизми, да искат хуманност, мир и любов по концертите...
Нон-стоп пропагандиране за война, разруха, хаос, смърт и изведнъж така наречените фенове да искат да се чувстват като на хипи концерт.
Благодаря, предпочитам музиката да е нещо повече от съвкупност от звуци. Не случайно се пее за тези неща, не случайно се пее по такъв начин, не случайно на концерти се излиза с патронаж, не случайно на обложките са изобразени оръжия, скелети, трупове и т.н. Или може би е случайно...?

BLACK METAL IST KRIEG!
... FILOSOPHY, IDEOLOGY AND MOST OF ALL - PROPAGANDA!

КАЗАХ!

Slipaway
Cursed

Slipaway е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Апр 13, 2007 15:42    Заглавие:
Отговорете с цитат

Ммм лично аз винаги имам нужда като ми свирят на живо да се "развихря" :] Пого както му викат разни глупаци ;D Интересното е, че където и да съм бил на концерт цари няква топла атмосфера :] В смисъл въпреки, че се размазваме, никога не се е стигало да някви крайни и грозни сцени...Винаги, когато някой падне има кой да го вдигне, а не да му мине през главата :] Има и разни глупаци, които не знаят кво правят там, но навсякъде ги има :]

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Общи музикални форуми
Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

gallery  my profile  shoutbox  rss