Прецака ми се 10 годишната уредба,която използвах само за усилвател на компютъра...
Сега слушам музиката на слушалките,които бяха към нея,без да си ги слагам на ушите...при това не увеличавам докрая-много са силни
И така нямам никакви проблеми със съседите,които са си прави да се карат-аз също не харесвам силна музика,но не се карам със съседите
Adios planet earth,
now die!
Еми аз нямям никви проблеми със съседите!Тия под мен също слушат метъл а над мен живее леля ми тъй че си слушам музика без никъв проблем
хах, за сега съм нямал проблеми със съседите, може би защото слушам на прости USB колонки или на уредбата ми, която дава фира. Пък и те не надуват музика. Единствено пича под нас е постоянно със включен комп и беше проблем когато му звъняха в 2 през нощта по скайп и той не вдигаше, съответно се звънеше отново и така доста време... но пък и той е прав - все трябва да се свърже с дъщеря си, какво като е в друга часова зона? След като му направиха забележка той си реорганизира графика така, че той да звъни, и повече скайпа не се чува.
| аз пък мисля да ходя до стаята им и да си искам захар и "случайно" да се запозная с тях хаха |

Gentle touch of death
леле туи като по филмите ибахтии
иначе по темата аз нямам проблем със съседите ...т.е. от време на време се случва ама не обръщам внимание, пускам си музика така че да не ги чувам и тъи