Какви досадни съседи?
Мен собствения ми брат ме побърква с "хубавите" си песни.
Пък като увеличи звука докрай
Луда работа!
Добре че съм на слушалки и не през цялото време чувам 
Ей, да е*а! Откакто съм на квартира в столицата само проблеми с тези съседки, бе, майка му стара. Викнеш хора и на сутринта в районното да пишем обяснения.
Викнеш за гол и се звъни на вратата, ритнеш без да искаш стената - звъни се на вратата, две жени по пижами и подпухнали очи ти циврят. Яко култ.
и като чуе че се чука на вратата и намаля музиката ..ма трябва вс ден да се разкарвам пф
мдам последния път когато съседите решиха че могат да ми надуват главата с чалгия от некъф купон бях сама врътнах 2 телефона и ми донесоха колони и усилвател с които заглуших всеки шум идващ от съседните 2 блока и от тогава подобна изцепка се случи само веднъж докуто си бях тук
кофтито става когато съм си в Габрово защото там нямам нищо музиковъзпроизвеждащо освем тв... а просто умирам някоя щастлива сутрин баща ми като тръгне на работа в 4 да стана и да покажа на идидотите под нас какво е да ти дънят нещо което ти влияе зле на храносмилането 
| И кое им е комерсиалното на Metallica. |
хм...комшиите спряха да пускат чалга отдавна,както и брат ми спря да слуша тъпите си "песни" на компа....Останах само аз и моята метъл колекция,която бива слушана почти на макс всеки ден 
аз нямам проблеми със съседа си в дч.може да е на 17-18,да слуша чалга и да се облича като гъзар,ама е пич!още 1я път като усили,звъннах и го помолих най-учтиво да намали.не виждам смисъл едва ли не 'да си ги мерим' и да усилваме един през друг,че и другите в блока да страдат.
и във Вт се опитвам да съм така.ако ще се събираме хора,предупреждаваме съседите.
иначе има едни задници дето са ме събуждали в 6 сутринта с азис,но с простаци не ми се занимава 

Единия е напушалка, а другите са тъпаци. За музиката сме нямали проблеми. Нито аз усилвам, нито те, но все пак са дразнещи!
В блока, където ми е новата квартира има само някви злобни бабички...и едно семейство с доберман
Едната ми съквартирантка е чалгарче, ама е толерантна към мен (пък и аз си слушам музиката на слушалки като са вкъщи момичетата), другата слуша алтернативни историйки...общо взето съм ОК. Ама се чудя тоя петък като си празнувам РД и хич няма да щадя ничия глава...
дали няма целия блок да ми се изсипят пред вратата
Ся както влезе в сила някакъв тъп закон за след 22:00ч. да не се вдигал шум из къщите...пък точно тогава, че и по-късно ще става големия золум
Пък в Силистра всички съседи са анти-метъл, хаха ((: Преди 10 години имахме съседка метълка, беше голяма траш фенка и всеки път като правеха мелета у тях се изсипваха по 20-30 човека и само след 2 часа полицията идваше да ги гони...и целия блок от тогава така се е озлобил към тая музика...ама на мен сега нищо не могат да ми кажат и си траят там
Ся както влезе в сила някакъв тъп закон за след 22:00ч. да не се вдигал шум из къщите...пък точно тогава, че и по-късно ще става големия золум
|

аз пък от този семестър имам 2ма готини съседа на етажа

И аз имам двама съседи отгоре някакви нови, имат колони и отначало пускаха някакво техно или хаус, не ги разбирам но една и съща мелодия буквално се повтаряше в продължение на половин час... Накрая се случи така че слязоха и у нас, когато съквартирантките ми от другата стая не можаха да си сменят крушката хахахаххаха

Cursed
какво бихте направили ако всеки ден ви досаждат с некви досадни тъпи писнички
аз с удоволствие бих раздробила на парчета нечие ел. табло или компютър