досадните съседи

Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
victoria
Cursed

victoria е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Юли 01, 2008 11:28    Заглавие: досадните съседи
Отговорете с цитат

какво бихте направили ако всеки ден ви досаждат с некви досадни тъпи писнички
аз с удоволствие бих раздробила на парчета нечие ел. табло или компютър

bfmv_fenka
Blessed by the fire

bfmv_fenka е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Юли 01, 2008 12:28    Заглавие:
Отговорете с цитат

Какви досадни съседи?
Мен собствения ми брат ме побърква с "хубавите" си песни.
Пък като увеличи звука докрай Шокиран съм! Луда работа!
Добре че съм на слушалки и не през цялото време чувам Намигване

Палазов
Orthodox Caveman

Палазов е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Юли 01, 2008 13:58    Заглавие:
Отговорете с цитат

Ей, да е*а! Откакто съм на квартира в столицата само проблеми с тези съседки, бе, майка му стара. Викнеш хора и на сутринта в районното да пишем обяснения.
Викнеш за гол и се звъни на вратата, ритнеш без да искаш стената - звъни се на вратата, две жени по пижами и подпухнали очи ти циврят. Яко култ.

КАЗАХ!

self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Юли 01, 2008 15:23    Заглавие:
Отговорете с цитат

аз имам досадна съседка и просто е някакъв ужас..сутрин от 7 се почва с чалгата и гххх
и като отида да се разправям не отваря щот всички чалгари са мижави мекотели хаха
и като чуе че се чука на вратата и намаля музиката ..ма трябва вс ден да се разкарвам пф

zero
Blessed by the fire

zero е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 02, 2008 18:50    Заглавие:
Отговорете с цитат

мдам последния път когато съседите решиха че могат да ми надуват главата с чалгия от некъф купон бях сама врътнах 2 телефона и ми донесоха колони и усилвател с които заглуших всеки шум идващ от съседните 2 блока и от тогава подобна изцепка се случи само веднъж докуто си бях тук Закачка кофтито става когато съм си в Габрово защото там нямам нищо музиковъзпроизвеждащо освем тв... а просто умирам някоя щастлива сутрин баща ми като тръгне на работа в 4 да стана и да покажа на идидотите под нас какво е да ти дънят нещо което ти влияе зле на храносмилането Череп

metallista17
DEAD TRASHER

metallista17 е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Юли 05, 2008 00:46    Заглавие:
Отговорете с цитат

обработват се профилактично

HateCops написа:
И кое им е комерсиалното на Metallica.

Последната промяна е направена от metallista17 на Пет Авг 28, 2009 00:05; мнението е било променяно общо 1 път
Colin_Power
Blessed by the fire

Colin_Power е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Юли 31, 2008 16:24    Заглавие:
Отговорете с цитат

хм...комшиите спряха да пускат чалга отдавна,както и брат ми спря да слуша тъпите си "песни" на компа....Останах само аз и моята метъл колекция,която бива слушана почти на макс всеки ден Усмивка

Leandeer
Blessed by the fire

Leandeer е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Юли 31, 2008 21:36    Заглавие:
Отговорете с цитат

Преди един пич от съседния ход ме тормозеше с някакъв хаус, ама отвръщах с hatebreed. Метъъл !

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Авг 05, 2008 00:08    Заглавие:
Отговорете с цитат

аз нямам проблеми със съседа си в дч.може да е на 17-18,да слуша чалга и да се облича като гъзар,ама е пич!още 1я път като усили,звъннах и го помолих най-учтиво да намали.не виждам смисъл едва ли не 'да си ги мерим' и да усилваме един през друг,че и другите в блока да страдат.
и във Вт се опитвам да съм така.ако ще се събираме хора,предупреждаваме съседите.
иначе има едни задници дето са ме събуждали в 6 сутринта с азис,но с простаци не ми се занимава Усмивка

gMon
гЪз

gMon е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Авг 05, 2008 00:15    Заглавие:
Отговорете с цитат

Единия е напушалка, а другите са тъпаци. За музиката сме нямали проблеми. Нито аз усилвам, нито те, но все пак са дразнещи!

Xermiona
Blessed by the fire

Xermiona е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Окт 07, 2008 22:13    Заглавие:
Отговорете с цитат

В блока, където ми е новата квартира има само някви злобни бабички...и едно семейство с доберман Хахаха... Едната ми съквартирантка е чалгарче, ама е толерантна към мен (пък и аз си слушам музиката на слушалки като са вкъщи момичетата), другата слуша алтернативни историйки...общо взето съм ОК. Ама се чудя тоя петък като си празнувам РД и хич няма да щадя ничия глава... Череп дали няма целия блок да ми се изсипят пред вратата Хахаха... Ся както влезе в сила някакъв тъп закон за след 22:00ч. да не се вдигал шум из къщите...пък точно тогава, че и по-късно ще става големия золум Хахаха...

Пък в Силистра всички съседи са анти-метъл, хаха ((: Преди 10 години имахме съседка метълка, беше голяма траш фенка и всеки път като правеха мелета у тях се изсипваха по 20-30 човека и само след 2 часа полицията идваше да ги гони...и целия блок от тогава така се е озлобил към тая музика...ама на мен сега нищо не могат да ми кажат и си траят там Хахаха...

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Окт 09, 2008 05:40    Заглавие:
Отговорете с цитат

Xermiona написа:
Ся както влезе в сила някакъв тъп закон за след 22:00ч. да не се вдигал шум из къщите...пък точно тогава, че и по-късно ще става големия золум Хахаха...

той закона от мн отдавна си е в сила,аз и съквартиранта имаме 2 глоби за шум вече..едната я написаха в 9:30 даже хахах

self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Окт 09, 2008 08:03    Заглавие:
Отговорете с цитат

аз пък от този семестър имам 2ма готини съседа на етажа Давам ти сърцето си Давам ти сърцето си Давам ти сърцето си Давам ти сърцето си

selfish_girl
Blessed by the fire

selfish_girl е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Окт 09, 2008 09:08    Заглавие:
Отговорете с цитат

И аз имам двама съседи отгоре някакви нови, имат колони и отначало пускаха някакво техно или хаус, не ги разбирам но една и съща мелодия буквално се повтаряше в продължение на половин час... Накрая се случи така че слязоха и у нас, когато съквартирантките ми от другата стая не можаха да си сменят крушката хахахаххаха

self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Окт 09, 2008 11:05    Заглавие:
Отговорете с цитат

аз пък мисля да ходя до стаята им и да си искам захар и "случайно" да се запозная с тях хаха

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » На лафче
Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

gallery  my profile  shoutbox  rss