Най-здравия "дет" метъл , които съм чувал ....
the bodycount continues
Едни от най-добрите в жанра. Адски технични, адски добри музиканти и адски добра музика!!!
forced hellos, rushed goodbyes;
and best wishes for you in the meantime.
и на мен ми харесаха 
No time to cry,
I won't shed a tear!
This is, after all the event of the year!
Adios planet earth,
now die!
Не бих казал,че съм им голям фен,но парчето The true Beast е уникално , признавам 

Любима група. Последния албум е феноменален, както и предните 2. Вокала е ГОЛЯМ! :]
дее*а.....с всеки нов албум стаат все по-мелодични и все по-НЕтежки......Awaken The Dreamers очаквах да е мачканица,но съм грешал(не че няма някой яки песни...)Вокала.....бива,но първия вокалист,изобщо първите им неща все още ги признавам най-много!
All Shall Perish много готина банда супер здрави и брутални пичове . Доста агресия бързина знаят как да взривят слушателите ! Но наистина има разлика между Death Metal & Deathcore : ) ![]()

Blessed by the fire
Каkво мислите за тази група?На мене лично ми е вече любима!Зарибих се още от първата им песен която чух а тя беше Promises.Ето още някои песни които може да ви харесат - Wage slaves,Eradication,Destruction,Laid to rest,The spreading disease.....
За мене групата е убийствено велика
P.S. ето линк да ги чуете: http://myspace.com/allshallperish
Последната промяна е направена от Colin_Power на Сря Фев 27, 2008 22:52; мнението е било променяно общо 2 пъти