А Буш кефи ли те :Р!?
Супер са пичовете!Винаги ми повдигат настроението!Харесвам им всички албуми
!Досега не са ме разочаровали!
Adios planet earth,
now die!
Фенове на Anthrax-честит ни нов вокалист-Corey of Slipknot
с пожелание само да пее и да не се меси в музиката много много ;)
Пп:аз харесвам гласа му и според мен ще си пасне идеално с алтернативното звучене на Антракс!Дано Скот Ян да не ни изненада с по-алтернативна атака от последния албум We've Come For You All!
Adios planet earth,
now die!
Мамка му...фак антракс - дееба тия нещастници. Кво следва финландския травестит Тариа Турунен в Слейър???
Човече тва е гадно...
| Another Reality написа: |
Фенове на Anthrax-честит ни нов вокалист-Corey of Slipknot с пожелание само да пее и да не се меси в музиката много много ;)
Пп:аз харесвам гласа му и според мен ще си пасне идеално с алтернативното звучене на Антракс!Дано Скот Ян да не ни изненада с по-алтернативна атака от последния албум We've Come For You All! |

| Bate_Ti_Kolio написа: |
| Мамка му...фак антракс - дееба тия нещастници. Кво следва финландския травестит Тариа Турунен в Слейър???
Човече тва е гадно... |
не не не - когато се намеси комерса НИКОГА не излиза нещо добро - 101% бъдещия албум на Антракс ще е пълен боклук - сигурен съм. просто слипнот и траш...не. няма начин. Представи си олдскуул дай-хард феновете на актракс примерно в Америка - дебели мексикански копелета с нашивки и бели маратонки. И на концерт пред тях цъфва КОЙ...някъв абсолютно анти-метъл палячо, който идват да го гледат сексуално неориентирани деца с много пъпки и и-нет омраза в празните глави. Тва е толков НЕтраш. А иначе мислих да ида на техен евентуален концерт тука, но сега - НИКОГА. Просто усещам уникално смешната и нелепа издънка която се задава. Качил съм в вбокс една песен на Антракс на живо от 1986-а - мисля, че беше Метъл Трашин Мед - виж го. После гледай някой долнопопбен клип на тия педали. Няма начин да не се замислиш. Дупката е твърде голяма за да стане нещо добро
Незнам да ти кажа!Попринцип в музиката на Антракс има много голямо разнообразие!Но всеки албум си ми харесва с нещо!Аз не съм песимист и ще чакам албума!Но и аз се надявам силно Кори да не вади педалския си глас,а само дрезгавия-наистина е много голям професионалист!Ян и Бенанте едва ли ще променят стила на бандата заради вокала!?А колкото до комерса-интернет май тотално прекара ъндърграунда...сега всичко е комерсиално
,дори и мексиканския Disgordge например!А това да не отидеш да ги гледаш,поради тази причина,е почти същото като да не гледаш Джеф Уотърс,защото не ти харесва поредния вокал,който наема-важна е музиката и професионализма,а Кори,за 10000път май го повтарям,може да е от новата сцена,но е невероятен на живо и се раздава докрай!
Adios planet earth,
now die!
Толкова много групи съм слушал, но така и не упрях до Антракс
. Имайки впредвид, че Slayer, Sodom, Kreator и Destruction продължават да са много силни, едва ли би ме интересувало, какво става с Антракс, пък дори и да вземат Азис 
Тогава вече и аз ще стана песимист,относно бъдещето им 
Adios planet earth,
now die!
Обичам бандата , но след раперския дует с Пъблик енеми Скоти стана много свободомислещ ... тамън тия дни им преслушвах дискографията наново и се почувствах много тъпо , щото след Persistence of time немат почти нищо сносно ... виж , последния албум бива , ама не е траш . А онова за слипкур въобще не ми се нрави . Знам го Кори как се дере и как пее на чисто , ама Бате Кольо си го каза по-нагоре : като видиш една тумба дърти американци с дълги коси , и редом до тях една паплач малки псевдо-метъли да си избиват комплексите става тъпо ... Но каквото и да си говорим Антракс са закон
С фланелка на Мейдън - лудница
И с тоя изключен микрофон ми пълни душата 
шибалниците с азис биха свършили по-добра работа. лекето за нищо не става
По едно време имаше кампания да вземат Пол Ди'Анно, което е идея.
Не е толкова зле 
Adios planet earth,
now die!

Thrash Till Deaf!
аз съм привърженик въпреки че не харесвам гласа на беладона

Последната промяна е направена от Bate_Ti_Kolio на Съб Дек 20, 2008 16:58; мнението е било променяно общо 3 пъти