Ayria, канадска изпълнителка/текстописка (Дженифър Паркин), е истинска икона на електронната музикална сцена с уникалния си начин на писане и на изпълнения.През 2003 започва проекта си Аyria и шокира основателите на електро-индустриалната сцена със смесване на поразителна женска визия + олд скуул индъстриал с тежка и агресивна електроника докато добавя елементи от електро клаш-а и ню уейв-а на 80те.
Ayria at Last.fm
Има издадени 2 албума:
2003 - Debris
2005 - Flicker
и ЕР със миксове на The Gun Song & Six Seconds.
имам няколко парчета, които като цяло ме кефят, но не ги пускам твърде често. Като цяло не ми прави особено впечатление, но пък и аз не съм почитател на модерния електронен 'индъстриъл'. _________________
[/url]
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You can topic ban in this forum
Cursed
Ayria, канадска изпълнителка/текстописка (Дженифър Паркин), е истинска икона на електронната музикална сцена с уникалния си начин на писане и на изпълнения.През 2003 започва проекта си Аyria и шокира основателите на електро-индустриалната сцена със смесване на поразителна женска визия + олд скуул индъстриал с тежка и агресивна електроника докато добавя елементи от електро клаш-а и ню уейв-а на 80те.
Ayria at Last.fm
Има издадени 2 албума:
2003 - Debris
2005 - Flicker
и ЕР със миксове на The Gun Song & Six Seconds.
Е, мнения? (: