| saddikk написа: |
| Какво мислите за групата?
Скоро излиза и новият им албум - A Twist In The Myth http://store2.data.bg/shamandalie/Blind%20Guardian%20-%202006%20-%20A%20Twist%20in%20the%20Myth%20(Promo)/ - BG Mirror http://www.esnips.com/web/blind-guardian-2006 - Вижда се от чужбина! Аз лично в момента го слушам за пръв път и може да се каже, че ме кефи. По-късно ще му направя ревю. |

Блайнд са групата. : )
Тоест... За мен те са втората най-значима група, след фаворитите ми, които не вярвам скоро да слязат от върха.
Блайнд за мен са нещо много специално и думите не стигат да опиша колко добра група са и колко уважение и истински фенове заслужават.
А иначе от новия A Twist In The Myth си признавам, че бях слушала само This Will Never End, но взимам мерки по въпроса.
А съдейки по въпросната песен очаквам задоволително добра работа... Както обикновено : )
Не съм го слушала, но трябва да се запълни пропуска, дори и само от уважение към групата.
Което е отговор на това дали съм фен. Ми не съм. По-скоро от уважение имам толкова тяхни песни на PC-то.
Много обичам 'Theatre Of Pain', красива е, особено версията с оркестъра (:
И тоя инструментал 'Weird Dreams' <3
and down will come baby, cradle and all
По щастливи стечения на обстоятелствата се сдобих с A Twist In The Myth по-бързо, от колкото очаквах.
Доволна съм, много.
Фаворити сякаш са ми This Will Never End, Fly; Sklad And Shadows; Otherland.
Тях ги заобичах най-много, като че ли ^^.
Междувременно изгледах и клипа на Another Stranger Me 
Adios planet earth,
now die!
Ми...кво да кажа...Blind Guardian са ми любимата група!Много ги уважавам...мн. са готини...пък и са хобитисти...хихи...фенчета на Толкин...а 2-рата ми група след Блайнд Гардиан е Камелот, които също мн. уважавам!
Наистина много изпусна :Р
Беше невероятно!Просто не можах да се сдържа и дадох паричките,за да видя един от създателите на Demons and Wizards!Изпяха почти всичките ми любими песни,като изключиме Journey Through The Dark,Traveler in Time,End of The Book,Halloween!Иначе класиките като Nightfall,Bard's Song,Valhala,Into The Storm,Wellcome to Dying,A Past And Future Secret и новите Fly,This Will Never End просто разцепиха залата!
Бяхме 2500 души,но атмосферата беше неповторима!Бандата остана много изненадана от нас и съм сигурен,че ще ги видим пак скоро,както Ханси обеща!Аз още съм прегракнал,както навярно и много други фенове :Р!
Фантастиш!
Adios planet earth,
now die!
И аз колко мн. исках да отида на концерта...който мина...преди два дни...жалко...а един приятел се изгаври със Ханси...че бил адски дебел...и си бил пуснал коремче за да не вижда това долу(между краката
)
И...т.н....но...сигурно е било култово! 
Една от любимите ми групи, една от малкото групи на които им слушам цялата дискография, а не 1-2 албума и групата с която май ме запомниха в училище, защото само техни тениски носих по едно време...
Мечтаех си да дойдат тук от 2 години и половина, т.е. откакто за пръв път ги прослушах. (Първо Imaginations from the other side, което си остана супер любим албум, после Nightfall in middle earth.. и т.н.
) Всяка песен си има някакъв неповторим оттенък... Извън пристрастието, наистина добри музиканти са, на живо също. Всъщност интересното е, че повечето хора с които съм говорила за тях, или ги обожават или не могат да ги понасят...
Пък концертът наистина беше... вълшебен! Бях най-отпред на решетката... големо пеене, още повече викане и... (абе концерт, ама на мен ми беше първия концерт на любима група. Още ме държи... ) Пък Ханзи ни викаше "Благодаря" на развален български от сцената. ((: Няма да кажа "много изпуснахте" защото знам че е гадно. ^^ (Ама наистина изпуснахте :P )
Hidden from anyone,
Until I find a new life to ruin again...
Ами значи позайнтересувах се от тях покрай проекта им с Iced Earth(Demons&wizards
) и то съвсем от скоро,така че за сега съм чула супер малко неща,но тва което съм чула засега ме кефи .В най-скоро време имам намерение малко повече да се запозная с музиката им,така че пак ще пиша по темата съвсем скоро предполагам,защото в момента здраво си тъпча компа с тях .Ако пък някой иска може да ми помогне като каже някои от по-готините песнички няма да имам нищо против 
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind
Любима група, вечен респект пред Бардовете. Изтръпвам от тяхната музика...... Велики са....
Справедливост без сила е безмислена,сила без справедливост е насилие !!!

Newbe serial killer
Какво мислите за групата?
Скоро излиза и новият им албум - A Twist In The Myth
http://store2.data.bg/shamandalie/Blind%20Guardian%20-%202006%20-%20A%20Twist%20in%20the%20Myth%20(Promo)/ - BG Mirror
http://www.esnips.com/web/blind-guardian-2006 - Вижда се от чужбина!
Аз лично в момента го слушам за пръв път и може да се каже, че ме кефи. По-късно ще му направя ревю.