Sarcofago, Holocausto, Mutilator, Vulcano, Sepultura, Sextrash.
За тези от личен опит потвърждавам.
Бразилци, колумбийци, чилийци - все някакви крайно болни изверги.
КАЗАХ!
| Manuroth написа: |
| Кавалерската конспирация пък е ебах тоя соулфлайски чекнеж. Хич не е за тук. |

нее - заеби ги. за нищо не става тая боза.
Един от най-великите траш метъл албуми е ABOMINABLE ANNO DOMINI на CHAKAL!
Освен на тия горе съм голям фен и на ATTOMICA, ANTHARES, DORSAL ATLANTICA, METRALION, PSYCHIC POSSESSOR(!), EXPLICIT HATE, MX, PANIC, EXECUTER, SLAVERY...и още няколко нови групи. Южна Америка си е Южна Америка. Гладът и престъпността там карат групите да свирят по-агресивно и с мнооооого желание
Южноамериканската сцена ми е любимата, там са ми най-любимите групи.Много агресивен траш.Acid Storm са много яки, Korzus също са много добри и даже албума от 2004 показва ,че още мачкат.Fate на Anschluss от 97 година ,макар и късен албум много ми харесва.BSB-H имам 2 албума.Един от 88 ,който има леко хардкор влияние, а другия от 92 е чист брутален дет/траш.И не на последно място ще добавя Insanity с албум от 93.

Като гледам доста имам да наваксвам с групите . Атомика са АДСКИ ДОБРИ в Disturbing the Noise !
I've lived, I've died.
I've done it all a thousand times and, I don't regret a thing I've done.
Стархотна сцена! Атомика ми станаха любимци с невероятния си 3 албум
Благодаря на Бате Кольо,че направи бразилската сцена като важна тема,защото вече ми писна да отивам на 2 страница

blessed
Sarcofago , Dorsal Atlantica , Holocausto , Vulcano , Mutilator , Violator , Sepultura , SexTrash , Ratos De Porao ...
Необятната сцена на една страна от третия свят и тонове първични и непринудени групи . Давайте мнения .