на мен лично мн ми харесват.имат си оригинален стил и мн яки текстове на песните.клиповете им също не са лоши
честно казано мисля,че гласа на водещия вокал не представлява нищо особено,но със страхотния си инструментал,и особено китарните сола,имат големи шансове да станат една много велика група.

| NemesiS_sL написа: |
на мен лично мн ми харесват.имат си оригинален стил и мн яки текстове на песните.клиповете им също не са лоши честно казано мисля,че гласа на водещия вокал не представлява нищо особено,но със страхотния си инструментал,и особено китарните сола,имат големи шансове да станат една много велика група. |
| flesheater написа: |
|
На мен лично ми допада много гласът на Мат, но не мога да коментирам за това дали е нещо особенно, но китарите в тази група са на прекалено високо ниво за сравнително млада група(каквато са всъщност) ... а инструментала и китарните сола са просто върхът ... както самият Мат казва в началото на биографията на официалния сайт "Where the fuck have all the riffs gone?" ... ето ги - с Булет |

| Цитат: |
| е,аз не съм казала,че гласът му не е хубав.просто е малко по-обикновен и може лесно да се сбърка с нечий друг.имам предвид,че не е характерен като този на Jonathan Davis,примерно. |
, макар че не знаех, че Apocalyptica ще правят дует с Мат и Макс. Така че явно всеки си открива различни неща в нечий глас и по това може да го познае, е явно аз съм открила доста в този глас и много ми харесва
и никога не бих го объркала!!!| crow написа: |
|
Абе да ти кажа честно, аз никога не бих му объркала гласа, ама никога
Дори първия път като гледах клипа на Apocalyptica - Repressed, веднага разбрах, че Мат е едната мумия , макар че не знаех, че Apocalyptica ще правят дует с Мат и Макс. Така че явно всеки си открива различни неща в нечий глас и по това може да го познае, е явно аз съм открила доста в този глас и много ми харесва и никога не бих го объркала!!! |
хубав си му е гласа, определено, но за мен не може да се сравнява с този на Jon Davis

много ме радват
едно момче ме зариби по тях..flesheater от форума на линк.бг
и преди ги бях чувала ама не ме бяха грабнали особено
обаче след внимателно изслушване на някои песни доста ми допаднаха
и сега си ги слушам...Lost boys[:
| Jem написа: |
| много ме радват
едно момче ме зариби по тях..flesheater от форума на линк.бг
|

Да харесвт ми.И гласа на Мат е супер 
Най- свежата група, според мен, за последните 4-5 години. Като за човек, който мрази китарни сола, ми правят впечатление с динамичните си такива. Много добро съчетание межди вокали и китарни партии. Не е като 2 минути песен, 10 минути скука като при някои други забутани групи. The Poison e един от най- добрите албуми, които съм слушал.Тепърва ще показват какво наистина могат.
Днес гледах интервю на ММ с групата. Значи все пак пичовете имат някакви подозрения, че България съществува някъде там.

| nawak! написа: |
Днес гледах интервю на ММ с групата. Значи все пак пичовете имат някакви подозрения, че България съществува някъде там. ![]() |
хахах тъкмо да покажем и на тях каква яка публика има тука в БГ 

Абе те не са ли emocore? Щото веднъж на Мtv даваха wishlist на еmocore групи и Bullet... бяха в класацията...доколкото помня де...
Може да се бъркам
Като цяло се водят за metalcore 
много са добри... като им чух албума за първи път, няколко дена само него слушах 

Robosapiens
Биография на Bullet For My Valentine, изготвена от flesheater в irontrees.com !
Това е темата, посветена на тази велика метълкор група ... въпреки че все още е сравнително млада мисля че има всички данни да стане всепризната ...
Какво ви е мнението за групата ?
Последната промяна е направена от flesheater на Съб Юни 23, 2007 13:30; мнението е било променяно общо 3 пъти