и според мен са много добри ;)
не го слушам отдавна, но от това което съм чула много ми харесват ;)
айде ако може биографийка нещо

and stays within my sight!
добри са ;р и имат СУПЕР мн музика ;D което е мн яко ;р
бтв - интересен факт е че "вървят ръка за ръка" с Heaven Shall Burn /и те не са за изпускане ;)/
и айде някой фен да ми каже кои песни го кефят най мн ;р

един фр ме накара да чуя "Kallyban"...
та...така де..яки са...но и те не са сред групите,които са 'различни'...металкор под път и над път вече... 

| SomeKindOfHate написа: |
| само като видиш вокала ти става ясно що за стока са |
и тук не съм писала :D
една от първите ми групи, не мисля, че са поредните (:
въпреки че на старите им албуми никога няма да се наситя, вокалите са различни, независимо от коренната промяна в новите албуми.
прослушах си ги заедно с heaven shall burn в сплита, особено след това в shadow hearts, който и дося си ми е любим, просто стъпка назад си остава това, в което се влюбих.
т.е. любима песен ми е 'tyranny of small misery'. а от shadow hearts - 'forsaken horizon' малко ли съм я слушала.
от там нататък .. кавърът на бьорк, 'i rape myself', достатъчно силни в музикално отношение пети и шести албум, и все пак не знам :/
но категорично ще ида на концерта заради тях, нямам търпение.
иначе - готина мисъл е да оглеждаш изпълнителите, за да преценяш музиката им, дам, дам, трябва да се пробва!
Според Мен са страхотна Банда Безкомпромисни както винаги , доста талантливи пичове . \m/ 

Hateful Selfish Bitch
Адски добри според мен, а вашето мнение?