еми брат ми кат го гледа и аз с него...и мен ме кефи Bloo ...мн тЪпо такоз кат мен ![]()
Дам, и аз го зяпам от време на време.
Но най- якото филмче по CN си е The Grim Adventures of Billy and Mandy. Няма друга такава изродщина просто. 
| gMon написа: |
| еми брат ми кат го гледа и аз с него...и мен ме кефи Bloo ...мн тЪпо такоз кат мен |
| nawak! написа: |
| Дам, и аз го зяпам от време на време.
Но най- якото филмче по CN си е The Grim Adventures of Billy and Mandy. Няма друга такава изродщина просто. ![]() |

|
Но най- якото филмче по CN си е The Grim Adventures of Billy and Mandy. Няма друга такава изродщина просто. ![]() |
яко е, сега го дават 
Но от доста малка съм си зарибена най-много по манга и анимета. Сред любимите ми Inuyasha, Bottle Angel, Hellsing, The Kandidate For Goddess, Vampire Hunder D 1/2, и т.н.
Започнах да гледам такъв тип анимация със Sailor Moon, което в момента ми изглежда прекалено детско.. гледах и Pokemon още преди някой да го беше чувал в BG и точно когато ми писна нашумя супер много и стана банално.
и на мене "лилавото куче" ми е любимо по CN - супер психария
а любимата ми анимация изобщо е The Simpsons - в момента тече осемнайсети сезон в САЩ 
Кураж, страхливото куче - бие всякакви рекорди! И PPG ме кефеше
Но от доста малка съм си зарибена най-много по манга и анимета. Сред любимите ми Inuyasha, Bottle Angel, Hellsing, The Kandidate For Goddess, Vampire Hunder D 1/2, и т.н. Започнах да гледам такъв тип анимация със Sailor Moon, което в момента ми изглежда прекалено детско.. гледах и Pokemon още преди някой да го беше чувал в BG и точно когато ми писна нашумя супер много и стана банално. |
Само дето между аниме & анимация има разлика (:
Аз анимета не гледам, и анимацийки така пред телевизора обикновено не, обикновено случайно.
Иначе би било готино, ако направят денонощен канал за анимационни, да има какво да гледам когато не ми се спи, вместо глупости (:
Btw, обожавам класиките на Disney :) И филмчетата на Pixar са адски сладурски, те имат готин стил :)
| Само дето между аниме & анимация има разлика (: |

Любимата ми анимация по картона е Ед, Едд н Едди.
Иначе гледайте Metalocalypse. Тва е яка анимация.
По CN няма филмче, което да не гледам с кеф честно казано. Ма любимито ми си остава Billy And Mandy. Наскоро си дръпнах първия сезон. Тва не е за деца,пхаха. 
| Дам, и аз го зяпам от време на време.
Сега пуснаха едно ново филмче - Ben 10- също става за гледане, а и ще има скоро нови епизоди на Kids Next Door. So stay tuned.
Неизживяно детство значи, ей...

A Certain Shade Of GreeN
ем,за да има по-голям интерес нека темата да е за CN и каквито и да е други ваши любими анимационни филмчета
хахаха това не го твърдя аз :P

аз лично обожавам Foster`s Home For Imaginary Friends( и мерси на едно сладко нещо,че ме зариби по него ) .най-мн ми харесва Bloo - и хич не е като мен по характер
Повече инафо за филмчето и "биографии" на героите http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/fosters/
Последната промяна е направена от NemesiS_sL на Вто Юни 10, 2008 18:53; мнението е било променяно общо 4 пъти