Maniac моля те..покажи някоя твоя снимка сташна блек метълистке да се посмеем за твоя сметка ! хахахаха
толкова са ми грозни и противни блек и хеви феновете блях!
Смотан съм (си бил винаги), затова на 14 станах метълист.
15 години по-късно продължавам да съм същото. И да слушам същото.
Това е.
| Цитат: |
| From the semen of the mankind
We'll spread our seed And we'll show to the devoted The truth, painful truth |
УФ ДА ГО ЕБА!
Различни хора, различни разбирания, различни причини.
Нали за това е тая тема. За да кажем какви са. А не да съдим причините на другите и да се изказваме кой бил истински метъл и кой не. Или кой къф човек бил, щот слушал еди-си-къф метъл.
Цялата работа с истинските фенове е тъпа!
Някой просто ги кефи, други ги обсебва.
И кво? Едните не я харесват наистина, а другите се превземат?
Тъпо е! Като ви кефи (независимо защо) слушайте я, ебаси.
Не може ли една тема да мине без тъпи караници? Поне веднъж, по изключение?
Като не можете да разберете някой, просто скачате, все едно са ви бъркнали с телена четка отздад!
Все едно не можете да се изкажете спокойно, мамка му!
(Не визирам никой конкретно. Просто ми се струва, че изобщо никой не се опитва да вникне в мнениията на другите, преди да приказва/пише/. По някога включвам и себеси в това число. Просто го дайте по - спокойно)
Fuck You!I Work For Slayer!
Не харесвам метъл. Като лсушах преди, беше предимно нео метъл. Последните няколко дни слушам RATM, Limp Bizkit и Guano Apes за разнообразие. Иначе предпочитам Ой! Съпоставянето на чалга с метъл е доста изтъркано.
Ами аз съм нов, търсих тема за представяне но не открих. Иначе Александър се казвам на 20 съм, и слушам рок и метъл от одавна. Главно по принцип съм по Old School рок и метъл музиката но сл. и някой нови. Ами харесвам рока и метъла защото това е най-свободната музика творена някога според мен. По групите дето слушам съм се запалвал главно сам. Тук може и да открия и други банди за които, не съм знаел. Сега съм на тема The Doors, а Джим е просто страхотен
Иначе имах някакви тениски но не съм ги носил много, а по пентаграми и такива работи не си падам. Имах една желязна фигурка на Еди ин др. не.

A Certain Shade Of GreeN
Ще ти отговоря само накратко и не искам повече да ме занимаваш не ми се спори на теми годни единствено и само за детската градина! та за какво ли?! Ами ще СЕ защитаваМЕ защото ме обижда, това което тя каза беше обидно... пример и аз мразя групи като корн слипнок и всякви такива но избягвам да говоря колко са тъпи пред хора които ги харесват...говоря си лошото когато знам че човека отстреща не ги харесва и също е на моето мнение по въпроса..ето затова ще се заищитаваме разбра ли сега!?! И също защото мразя да обиждат някой от семейството ми, някой много близък приятел или няко мой идол!
Ако обичаш не ме цитирай повече - защото се дразня на това- приятелски съвет просто!
да бе....плаща ми да я защитавам!
за ника,мила,мн ме интересува ти в кой форум с къв си била....аз съм с този от 8 клас,така че- STFU!
сори....разочарованието е част от живота....ти си тая дет мн се набира за неща като за хора от ДЕТСКАТА ГРАДИНА...
иии ако на мен ми кажеш,че корн за нищо не стават,няма да ми пука!защото не ми трябва еди кой си да ги харесва,за да ме радват мен!
мн е лесно като обсъждаш нещо само с хора на твоето мнение,ама така се губи част от фън-а
иии......тъпо е да имаш идоли (знаеш,че тях не ги е еня за теб,нали)
ти ли пък ще ми кажеш дали да те цитирам или не? доколкото знам бутона е за свободно ползване....
а да обяснявам ли,че като не се цитира,може да не се разбере кой на кого говори и да стане една анархия,а?