мн ги харесвам, особено frozen,невероятна песен
не помня особено много ^_^ Май от една приятелка
End of the world наистина е доста успокояваща, но и ме сдухва понякога
Frozen ми е неутрална, затова мога да си я слушам винаги
Въпреки че ми напомня на един случай, в който се бях напила и слушах точно нея
Under my feet си ми е сдухарската песничка
Switchback и Welcome to my world са ми веселяшките и айляшките песни ;D
Та така.. това са основно песните, към които имам най-специално отношение.
За Клейтън нямам много да кажа, освен това, че му правя евала за хубавата музика
Хубав е, секси е, хубав глас, хубава музика и добри текстове.
Celldweller е БОЗАААААААААа!!!
Но от най-любимата ми. Имам всичко на Клейтън досега. Тоя пич е невероятне, пък за музиката думи нямам
За 1ви път го чух в някакво филмче за CS
Ама така и не успях да намеря нищо
По-късно отново се появи във NFS:MW и от тогава нямам спиране. Въртя си всички песни нонстоп.
Най-любими са ми: Shapeshifter, Switchback, Tragedy, Under my feet, SO SORRY TO SAY
и сега демото на Birthright
Невероятни са.
След това си дръпнах целия албум от 2003та и доста трудно да кажа коя песен ме е грабнала най-много, всички са идентични по собствен си начин и хем имат нещо общо, хем се различават много.
Особено като слушаш всичките ремиксове на Own Little World от състезанието.
Но иначе съм пристрастна към Switchback, Stay with me (Unlikely), Under My Feet, Frozen, Symbiont, Afraid this time, So sorry to say, Own little world, The Stars of Orion и Welcome to the End..
И то това май са им повечето песни ;д
Иначе и аз бях леко шокирана от имиджа ..

Newbe serial killer
Хах.. не знаeх, че се слуша това
. Преди доста време си бях намерила из моята музика .,. нз как е попаднала - Procreation . После дулго време търсих някаква информация за групата и музика .. така от някъде изкопах Switchback
Супер много време и се радвах .. та като търсих информация за групата разбрах, че ова всъщност е соло група и Клейтън си прави всичко, сам си записва музиката, композира си я .. и тн. групата му е само за живи изпълнения ! Много добре се справя направо фантастично ! Всичко негово харесвам - Frozen, Symbiont, Own little world, Afraid this time................