Супер са ... много мелодични ^^ най ми харесва Welcome to the end ... бавна и успокоителна ...
а първата им песен която чух беше 7-минутната Frozen 
мн нахъсват като се блъскаш в ченгетата в NFS Most Wanted.гласа на вокала е мн як,иначе не са нещо особео май.ама и на тях не съм им слушала всико още....иначе "TimeShifter" мн ме радва

Слушал съм няколко песнички, ама доста ми харесаха.
Shapeshifter, Switchback, Own Little World, One Good Reason.
Баси, някфа смеска от nu metal, industrial, metalcore, techno, trance и т.н. Много експериментаторско, но крайния резултат е добър.
Welcome to the end
Frozen
Switchback
мога да ги връткам постоянно
Нямам мноу песнички тяхни ама им се кефя 
So this is how it feels to suffer?
And I had too much to say
But it's over now
And I'm going down
Alone, alone ...
Та, както казах чувала съм само тази песен. Като ги видях [в смисъл имиджа на групата] откровено не ми харесаха, някак не са мой тип. И музиката не е точно за мен, но специално Under My Feet я обичам по ред причини.
Вероятно една песен съвсем не е достатъчна да изказвам мнение, но не се сдържах.
The chip in my mind summons me I gave my life to your machines...
о0о0о0 мн ме кефят 1-вата песен която чух беше Own little world и от там си изтеглих и др и така мн сa готини

Аууууууу едни от любимците ми
евала му правя на Клейтън, а първата ми чута тахна песен беше Фроузън и... се влюбих
страхотни парчета имат. съгласна съм тука. а какво за новия албум>? гледам в ласт фм някои хора са почнали да слушат "Halloween" > песен, която на мен ми липсва. със сигурност е от новия албум..
ot noviq e
i sly6ah o6te nqkolko koito mn mn ama mn me izkefiha oba4e nemoa da si dr1pna ni6to 6oty kompa mi onaq 6taiga se preeba :s

Not In Any Name
Inside this fantasy it seems so real to me <3
AAAAaaдски добри (: Или просто Klayton Scott е адски добър музикант ..
А името им е адски красиво (: Предишната банда на вокала също е правила хубава музика.
Чух ги за първи път като саундтрак .. нормално, всяка песен от първия им албум е саундтрак на някой филм или игра О.о
Първа ми беше 'Switchback', ама не помня на какво беше саундтрак ..
Сега ужасно любима ми е 'Frozen' .. и 'Welcome To The End', ама първата най-най-вече :)
Ужасно чувствена музика О.о
Новия албум трябваше да излезне тази година, ама нещо се забави .. засега има само сингъл 'Tragedy' .. чакам <3