Еми също като теб, че е адски добра, разбира се
Мнгоо са зарибителни и музика им е някакси различна, а и ми повдигат настроението 
Харесват ми.Не сЪм голяма фенка...просто защото не съм слушала всичко...смятам тез дни да си дръпна повечко неща....само да имам време...
Една от любимите ми групи.Много, много.... много добра.Новия албум "Ressurection" e направо сцепващ.Наи-много ми харесват песните Ressurection, Empire, End It All.
Велики! От всеки албум имам по няколко любими песни, но като цяло най-любим ми е The Impossiblity of Reason....Power Trip, Pure Hatred, Down Again....песни "класики" :]....Последния албум отначало като чух и не ми хареса изобщо....И не го слушах, ама преди известно време реших пак да си пусна и открих, че всъщност много ми харесва ;D Killing the beast, Empire, Resurrection! :]
Имат хубави песни обаче прекалено много ми напомнят за Слеър в звученето а това не ме кефи особено
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind
?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - SLAYER, а кичка бодурова е почти като ранните содом
| Bate_Ti_Kolio написа: |
| ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - SLAYER, а кичка бодурова е почти като ранните содом |

ми - нямат - тва те, as i lay dying, bleeding through, black dahlia murder, god forbid, lamb of god, shadows fall...са ми една група. новите герои на хедбенгърс бол < ЗУПАРОК. нито са метъл нито са хардкор - музиката им е доста ЧУВСТВИТЕЛНА. напомнят за едни пичове с кецове и чорапогащници. Или точно изкарат някъв метъл риф в 3-4 секунди и веднага го осират. Примерно 1-та им песен РЕЗЪРЕКШЪН - заслушвам се в рифа след 23-ата секунда - не е зле и МОМЕНТАЛНО го осират с педалското влизане на WANNA BE BR00T@L вокала, а после след 53-ата секунда цялата песен се скапва тотално. Следва прилично соло. и после НИЩО - пълна боза. Накрая някъв опит за бавен "тежък" риф който единственото му хубаво нещо е някав слаб звуков ефект който се дочува отдолу. в следващата направо ти серът в ушите. И къф е тоа педласки вокал в и без тва куция припев и ПОСЛЕ SIX!!! МАЙКО МИЛА - е тва е вече истинско говно - 9 минути и когато мислех че няма накъде по-зле - последва няква Килинг Дъ Биист и recycle bin. Ясно че продуцентите им набиват добри пари за звук - който е добър за MALLC0R3, но не стаа само с пари трее и акъл. И в най-добрите си години няма да се доближат до Слейър в най-лошите им
| ми - нямат - тва те, as i lay dying, bleeding through, black dahlia murder, god forbid, lamb of god, shadows fall...са ми една група. новите герои на хедбенгърс бол < ЗУПАРОК. нито са метъл нито са хардкор - музиката им е доста ЧУВСТВИТЕЛНА. напомнят за едни пичове с кецове и чорапогащници. Или точно изкарат някъв метъл риф в 3-4 секунди и веднага го осират. Примерно 1-та им песен РЕЗЪРЕКШЪН - заслушвам се в рифа след 23-ата секунда - не е зле и МОМЕНТАЛНО го осират с педалското влизане на WANNA BE BR00T@L вокала, а после след 53-ата секунда цялата песен се скапва тотално. Следва прилично соло. и после НИЩО - пълна боза. Накрая някъв опит за бавен "тежък" риф който единственото му хубаво нещо е някав слаб звуков ефект който се дочува отдолу. в следващата направо ти серът в ушите. И къф е тоа педласки вокал в и без тва куция припев и ПОСЛЕ SIX!!! МАЙКО МИЛА - е тва е вече истинско говно - 9 минути и когато мислех че няма накъде по-зле - последва няква Килинг Дъ Биист и recycle bin. Ясно че продуцентите им набиват добри пари за звук - който е добър за MALLC0R3, но не стаа само с пари трее и акъл. И в най-добрите си години няма да се доближат до Слейър в най-лошите им |

1-o едва ли е толкова добър, 2-о даже и да е добър - ? То и барабаниста който свири с преслава е добър и какво от това - става дума за цялостния начин на правене на комерсиалния американски mallcore. В Америка го избиват на "метълкор" колкото и да ми е смешно тва определение за тях, а в Европа на МЕЛОДИК (ХАХАХАХАХА) дет метъл и скандинавски и благоевградски блек метъл. Комерса винаги трябва да избива нанякаде - Глем, Гръндж, Ню-Метъл, NWOAM и т.н. И още преди 21 години са казвали за една банда - The Hardest Metalcore band that comes from the Bay Area
| 1-o едва ли е толкова добър, 2-о даже и да е добър - ? То и барабаниста който свири с преслава е добър и какво от това - става дума за цялостния начин на правене на комерсиалния американски mallcore. В Америка го избиват на "метълкор" колкото и да ми е смешно тва определение за тях, а в Европа на МЕЛОДИК (ХАХАХАХАХА) дет метъл и скандинавски и благоевградски блек метъл. Комерса винаги трябва да избива нанякаде - Глем, Гръндж, Ню-Метъл, NWOAM и т.н. И още преди 21 години са казвали за една банда - The Hardest Metalcore band that comes from the Bay Area |
в 90% значи. Има прогресив барабанисти разни там - портной, Mike Mangini, Virgil Dоati i t.n. ...нe разбирам от прогресив - и са като си пуснах неколко песни от вашите герои - ми те са много назад и надолу. Слушал съм я достатъчно - по 3-4 песни от албум на всяка от тези групи долу - не ме дразни за да се праа на интересен. Просто всичко се повтаря - чудя се каква ше е следващата музикална мода в и без тва вече умрялата метъл сцена, защото всеки път е нещо по-бездарно и..педераско. И ми е интересно КОЕ е метъла в БФМВ и кое е хардкора в БФМВ аз виждам само некви лакирани пичове които майка им ги пречуква от бой със собствените им пантофи ако закаснеят от репетиция
| в 90% значи. Има прогресив барабанисти разни там - портной, Mike Mangini, Virgil Dоati i t.n. ...нe разбирам от прогресив - и са като си пуснах неколко песни от вашите герои - ми те са много назад и надолу. Слушал съм я достатъчно - по 3-4 песни от албум на всяка от тези групи долу - не ме дразни за да се праа на интересен. Просто всичко се повтаря - чудя се каква ше е следващата музикална мода в и без тва вече умрялата метъл сцена, защото всеки път е нещо по-бездарно и..педераско. И ми е интересно КОЕ е метъла в БФМВ и кое е хардкора в БФМВ аз виждам само некви лакирани пичове които майка им ги пречуква от бой със собствените им пантофи ако закаснеят от репетиция |

Robosapiens
Не знам какво стана с предната тема за тази група ...
Биография на Chimaira, изготвена от andrian в irontrees.com !
Та групата е адски добра ... новия албум все още не съм го слушал ама старите им работи са адски добри !
Какво мислите за тази група ?
Последната промяна е направена от flesheater на Вто Апр 03, 2007 18:58; мнението е било променяно общо 2 пъти