Какво да кажа .... добри са, доста добри 
designed by the thirst for power
KVLT!
Да не кажа най-добрите!
Когато се споменава Darkthrone, трябва да се говори със сртахопочитание към музиката им.
Създават едни от най-черните албуми, правени някога: A Blaze In The Northern Sky и Under A Funeral Moon, които стоят като непоклатими стожери на по-нататъшното им развитие.
След това идва и абсолютно лишеният от компромиси Transilvanian Hunger, който сякаш заключва този период на групата. Следва един от любимите ми албуми въобще - Панцерфауст (!!!), който лично по мое мнение е недостижим.
Оттам насетне групата засвирва с различно чувство, като единствено изключение прави Goatlord.
Последният албум е в духът на предишните два: Hate Them и Sardonic Wrath, но не изцяло. В Cult Is Alive се усеща повечко сарказъм и едно отегчаване на самите Fenriz и Culto от масата "пластмасови, сакати и слаби" банди, както се изразяват самите те. Опънкарен Black Metal, но отново уникален и суров.
Tribute - Holy Darkthrone. Странните групи са "утвърдени" блек величия като Immortal, Satyricon, Emperor също и ентусиасти като Dodheimsgard и The Torns(Pagan Winter с индъстриъл жуженията ^^). Ако не си фенка на блека, то поне това трябва да те е зарибило. Едни от най-добрите им неща с полирано звукче... благичко. Колко съм го въртял Cromlecha-a от тая касетка...
| Цитат: |
| The Torns(Pagan Winter с индъстриъл жуженията ^^) |
| Ouin написа: |
| Tribute - Holy Darkthrone. Странните групи са "утвърдени" блек величия като Immortal, Satyricon, Emperor също и ентусиасти като Dodheimsgard и The Torns(Pagan Winter с индъстриъл жуженията ^^) |
@ Manuroth Taka e to - The Thorns, kato nqkoq brit rock banda sum gi prekrustil.
@ Scream Sumnqvam se da sa napravili 2 tribut-a na Darkthrone, kolkoto i lubimi da sa mi. Edinstveniq, koito znam e Holy Darkthrone... veroqtno tvoq e nqkoi apocrifen bootleg.
Перфектни са във всеки албум след 1991г...поне за мене
Adios planet earth,
now die!
| Screamager написа: |
| ...Нечовеци, и как са направили... |
| Nechoveko_Ot_Stob_88 написа: |
|
он и нечовеко от с.т.о.б.ъ е нечовек |
Една от малкото банди които бият по нечовечност нечовеко. КУЛТ! A Blaze In The Northern Sky и Total Death са ми едни от най-любимите албуми изобщо. Когато стане въпрос за блек метъл си представям точно такава музика.
DarkThrone <3 думите са излишни ...
I am the pure flame that burns
I am the infinite space
I am the most conquering One!
FUCK OFF AND DIE !
| FUCK OFF AND DIE ! |

Not In Any Name
Тая тема си мислех още вчера да я пусна.
Хората, които са ги слушали едва ли има нужда да им се казва нещо за тях (:
Норвежки блек метъл, стартирали като дет метъл с друго име ..
Досега са група .. и на всичкото отгоре тази година им излезе нов албум ..
Заинтригува ме още откакто в 'Про-Рок' четох, че ще включат пънк.
Не съм сигурна как да реагирам, понеже обичам пънк, въпреки че е странно.
А от самия албум ми харесаха най-много 'Underdogs & Overlords' и 'The Cult Of Goliath'.
И 'Too Old, Too Cold' ..
Нечовеци, и как са направили 'Love Is A Void' ..
Иначе 'Earth's Last Picture', 'Majestic Desolate Eye' и 'Nor The Silent Whispers' са ми много любими.
Имаха и някакъв tribute със странни за мен групи, чиито парчета не слущах всички.
Достатъчно известни са на хората, които слушат блек метъл, към които не се причислявам, предполагам, тъй че спирам.