Deadsy

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
zero
Blessed by the fire

zero е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Май 28, 2008 21:53    Заглавие: Deadsy
Отговорете с цитат

айде поредната тема на която никой няма да пише

та така де, не знаех къде точно да ги сложа ама някъде прочетох че са за тука и те така, ако съм в грешка поправете ме въпреки че надали някой знае Намигване
такам, ъм нещо интересно... вокала е синчето на баба ви Шер и има хм специфичен тембър
ако някой все пак ги знае и е гледал глипа на The key to Gramercy park не може да не е забелязал че всеки от бандата си има цвят Глупаво хах заради тва се сещам за Power rangers Като дите хах всъщност всеки цвят си има своето значение: синьото е за традиционализма, жълтото - за науката и медицината, зеленото - незаетостта, сивото е за войната и червеното за ужаса
и те така кажете ако ги знаете Sweat
мен 1 приятел ме зариби по тях миналата година и от тогава си ги слушкам така Лалал

ivanko021
Industrialist

ivanko021 е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Май 29, 2008 07:38    Заглавие:
Отговорете с цитат

абе...не смятам, че са точно готик, а още по-малко метъл Усмииивка . Те са си чист синт рок. Даже и с индъстриъл рок не може да ги обърка човек - абе изобщо група от типа на Zeromancer, Orgy, Videodrone, The Birthday Massacre, Vanity Beach, Lye (тез бият повече на готик, обаче). Според мен най-разумно е да се премести в алтернативната секция.

След като изяснихме каква музика свирят, ще почна с тва че ми се иска да почна да ги хваля итн, ама май от целия им албум Commencement ми харесва само The Key to Gramercy Park, която наистина е една от най-любимите ми синт рок песни след тези на TBM. Останалата яаст от албума нещо не успя да ми хване ухото и ми е леко скучна - най-вече поради бавните песни и пищящите синтезатори (то тва последното май е основната разлика между индъстриъл рок и синт рок) може би ще направя няколко нови опита да чуя нещо хубаво в този албум, ама няма да е скоро Намигване . Иначе бандата май си е ок, а гласа вокала си е чудесен за synth rock Усмииивка

[/url]

zero
Blessed by the fire

zero е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Май 29, 2008 09:19    Заглавие:
Отговорете с цитат

добре предполагам че не са за тук но каза че нз сорка Изчервявам се апък те нямат сапо един албум, може от другия да си харесаш нещо друго Приятели

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Gothic Metal
Страница 1 от 1

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

gallery  my profile  shoutbox  rss

-