Че те като за хард рок раздела ли са?
НВОБХМ
Както и да е, аз съм голям фен на ранните им работи.
Любими албуми "High And Dry"-много тежък албум, напомня ми Цепелин1, и по-малко "Pyromania".
Любими песни "Another Hit And Run" и инструментала "Switch 625".
страхотна група ,слушам ги от много малък и са ми наистина любими .лепапд са си класика ,имат жестоки пърчета като rock of ages,pour some sugar on me и 20th centure boy .много се радвам , че имам билет за концерта им и в същото време се дразня ,защото там ще са и онези тъпи копелета whitesnake които са ебати тъпотия и аз много ги мразя
ама нищо остава насладата от лепард.и аз като горният пост ще се съглася ,че те са типичен хеви метъл , не от най твърдият , но е весел и мелодичен ,карате да се раздвижиш,абе най-добре е както те сами се определят "поп метъл".
а тва че китариста им рик алън свири само с една ръка е просто невероятно .с една дума лепард са си жестока група

Bunny reaper
Уникалка група! Направо се изумявам от това което са постигнали, но най-вече ме очуди голямото разбиране и толерантността им към своя барабанист - при катастрофа той губи едната си ръка и групата изчаква 2 години той да се възстанови и научи да свири еднорък!