Skull Fracturing Nightmare tvae pesenta
Първия албум ме кефи съвсем малко повече от втория . Жестока банда
Жалко за 3-ия албум обаче .
С риск Бате Кольо здраво да ме овика, ще кажа, че инструменталът на Демолишън е доста подобен на първiq албум на Кенибал Корпс. То е заради продуцента де. Пък и нищо лошо, аз много ги харесвам. Примерно интрото на 44Brain Surgery, преди да почне вокала, бих се заклел, че са ми пуснали Кенибал. Вокалът пък доста ми напомня за първия албум на Malevolent Creation ( пак Скот Бърнс и пак 1990 ).
http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Burns_(producer)
Звукът е сходен и на този на NAPALM DEATH'90 И CANCER'91 и на DEVASTATION'91 и на Канибалите'91 и на OVERTHROW'90 и на ЕXHORDER'90. Точно затова всичките изброени са едни БРУТАЛНИ и любими за мене албуми. Заради китарите, които тежът 1000 тона и агресивната бас и дръм секция. Жалко че С.Бърнс се е оттеглил. Това е перфектния продуцент за този тип музика. Morrisound Recording Studio Rules!
Чиста агресия.......HUMAN DISSECTION!!!!!!!!
| И кое им е комерсиалното на Metallica. |
ФАКТ!
Шибаните каси мамка му... Ебати звука!
Наскоро CM преиздаде албумите им. Жалко че не са включени демотата, заради които те на една репетиция с Prime Evil подписват с тях. А като прочетох това за касата веднага си пуснах оная част от Infectious Hospital Waste след солото (някъде 3:10-3:15) - любимия ми пасаж от целия албум. EPA DENIES RAGING VENOMOUS DECLINE OF THE OCEANS INFESTATION....дано заедно със сборния албум да пуснат и нов мърчендайз...нещо е такова:
DEMOLITION HAMMER OWNS YOU BITCH!!!

| Цитат: |
| Sounds like a shitty NYC (guido) take on Sepultura's Beneath the Remains album with a mix of Anthrax's butt buddy mosh. I don't even consider bands like this thrash metal, they're more like groupies...
[...]Demolition Hammer were century media's pathetic attempt to make money off of a trend and the quality of their music demonstrates this quite effortlessly. Anyway you said it yourself, they're just scenesters who are trying to turn a profit by appealing to the lowest common denominator. |

ХАХАХХАХ....D.H. G07 0WN3D!
| metallista17 написа: |
| Tortured Existence е най-добрият траш албум правен някога. |
За 3-а албум групата искала да се разпадне и да го направи под ново име но понеже са имали договор за 3 албумс със Century Media и са ги задължили да е с това име - дори логото на обложката е различно. Иначе си е явна помия - факт.
Определено трябва да намерят начин да си преиздадат първото демо и песента Corporal Punishment.
докато четях hooligans.bg и мастурбирах на новите опити на тоя лигав пацифист петроца да звучи thrash (Hordes of Faggots), случайно попаднах на този алтернативен рип на SFN демото на D.H. - търсех го от доста време - звука е доста по-чист и файла съдържа хубави скан-ове на обложката, текстовете и промо снимката. Някой може да се заинтересува
http://rarme.com/?DeB1G

Thrash Till Deaf!
Без коментар. Има само няколко албума, които като ги чуеш и си казваш "Това Е" - Перфектния траш метъл албум. Един от тях е 1990 - Tortured Existence. Рифове, скорост, агресия, тежест, брутален звук, хорове, подходящи текстове, мощен вокал (пред който Петроца звучи като девица), концерти в малки клубове, често прекъсвани поради сбивания и още куп достойснтва. Epidemic Of Violence също е страшно силен. Взъможен reunion тази година. Имат и цял 1 клип. http://zazz.bg/play:5d18d4c0
R.I.P. Vinny Daze
Последната промяна е направена от Bate_Ti_Kolio на Вто Фев 03, 2009 18:49; мнението е било променяно общо 2 пъти