Изроди са си наживо, но защо винаги звука им е толкова прецакан!?
Adios planet earth,
now die!
| Fruzo написа: |
|
Тея са пълни тъпанари.... ! ! |
Такива са.
В последно време изключително много слушам Infernal Overkill, дълго време го бях подценявал. Много любим албум ми стана. Започнах с други групи и Destruction винаги ми оставаха на заден план. Някъде до Eternal Devastation много ме кефят нещата, особено първото ЕР. Има и други групи, вярно е, обаче ранните Destruction имат идейна музика, с купища рифове. Release From Agony не ми харесва, а новите неща им са ужасни, особено гаврата със старите неща, която и Sodom направиха.
| DESTRUCTION се отказват от трибют концерта на Chris Witchhunter заради спор за плаката
(17.01.2009 08:17:45) Неприятна "сцена" се разигра по повод концерта на починалия през септември оригинален барабанист на SODOM Chris Witchhunter. На 11 април някои от най-големите имена в немския траш се събират, за да почетат музиканта, в т. ч. SODOM, TANKARD, HOLY MOSES, ASSASSIN и др., като за събитието бяха предвидени и DESTRUCTION. Фронтменът на последните Marcel "Schmier" Schirmer, обаче не е бил доволен от разположението на логото на групата на плаката (виждате го по-долу), тъй като не е съгласен DESTRUCTION да са в ролята на съпорт банда. Така участието им отпада, а SODOM, които ще гостуват за трети път в България на 7 февруари, обещават, че за трибюта Schmier и компания ще бъдат заменени с друга група. Тея са пълни тъпанари.... ! Трябва да се благодарят , че са на втора линия....при наличието на Protector, Assassin,Darkness....! И музиката им не е нищо особено......! |
Знам. Това не оправдава ШМИЪР! :Д
Всъщност повечето велики музиканти са големи боклуци като хора (най-вече Чък от Death). Иначе един познат се видял в Каварна и с трите групи, пиели заедно и той се натресъл баш в това заведение. И вика, че нямат нищо общо с това, което са на сцената, били готини хора.

Blessed by the fire
А ЗАЩО НЕ ?!?!?!!?!?!?