От Швабите тях най-много ги тача!Първия им концерт тука беше страхотен...а и имаше интересни моменти със заглъхналата колона
!Харесвам им почти всички албуми!
Adios planet earth,
now die!
Едва ли има смисъл да се впускаме в подробности за значимостта на Destruction за траш-сцената. Много любима група. Гледал съм ги вече 2-3 пъти на живо. В творчеството им няма празно и особено искам да акцентирам върху последното им сборно албумче "Thrash Anthems", където песните са така пипнати, че могат да изтръгнат сърцето на човек. Това се казва да издадеш сборем албум. Мачка 
| mychael написа: |
Едва ли има смисъл да се впускаме в подробности за значимостта на Destruction за траш-сцената. Много любима група. Гледал съм ги вече 2-3 пъти на живо. В творчеството им няма празно и особено искам да акцентирам върху последното им сборно албумче "Thrash Anthems", където песните са така пипнати, че могат да изтръгнат сърцето на човек. Това се казва да издадеш сборем албум. Мачка ![]() |
много яка група и концерта им беше брутален
направо се разбих тогава 
Не бе - не е лош - презаписали са класиките си. Тестамент и Саксън направиха същото наскоро. Антемса звучи стабилно. А иначе Дистракшън никога не съм им бил фен. Когато са изкарвали 1-те си 2 албума 85-а и 86-а май беше - по това време е имало много по-силни и стойностни групи - но иначе стават. По-добре отколкото Хедхънтър при всички положения
Добра група ... най-добрата траш метъл банда за мен!
Бях едва десет годишен, когато ми попаднаха няколко тяхни песни, записани на касетка. Е к`во да Ви кажа, момци. До тоя момент бях слушал само групи като Айрън Мейдън и Дио. Трашарите наистина ми посказаха, че трябва да премина на по-тежката вълна ..
| HateCops написа: |
| И кое им е комерсиалното на Metallica. |
Прослушах ги с албумите им след завръщането на Schirmer ,но откакто чух Release for agony за първи път не съм се сетил за новите им неща.
Новия ,ако се наканя да го чуя ,тия дни ще пиша дали ми е харесал.
Много добра банда.Една от любимите ми.Thrash Anthems е добър пример за това как трябва да се прави сборен албум.
DESTRUCTION се отказват от трибют концерта на Chris Witchhunter заради спор за плаката
(17.01.2009 08:17:45)
Неприятна "сцена" се разигра по повод концерта на починалия през септември оригинален барабанист на SODOM Chris Witchhunter. На 11 април някои от най-големите имена в немския траш се събират, за да почетат музиканта, в т. ч. SODOM, TANKARD, HOLY MOSES, ASSASSIN и др., като за събитието бяха предвидени и DESTRUCTION. Фронтменът на последните Marcel "Schmier" Schirmer, обаче не е бил доволен от разположението на логото на групата на плаката (виждате го по-долу), тъй като не е съгласен DESTRUCTION да са в ролята на съпорт банда. Така участието им отпада, а SODOM, които ще гостуват за трети път в България на 7 февруари, обещават, че за трибюта Schmier и компания ще бъдат заменени с друга група.
Тея са пълни тъпанари.... ! Трябва да се благодарят , че са на втора линия....при наличието на Protector, Assassin,Darkness....! И музиката им не е нищо особено......!

Blessed by the fire
Немската Света троица