Любима БГ Група

Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Май 28, 2008 18:28    Заглавие: Любима БГ Група
Отговорете с цитат

аз подкрепям на 100% бг сцена ии ще ми е интересно да науча нови групи
така чееееееееееееееееееее ... ;д

п.с. съжалявам ако има такава тема...уж потърсих и не намерих

Hatred
Cursed

Hatred е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Сеп 04, 2008 12:51    Заглавие:
Отговорете с цитат

Мии аз се кефя на Уикеда, Контрол, Аборт, Кокоша Глава, МЛЪК!.

zero
Blessed by the fire

zero е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Дек 13, 2008 15:28    Заглавие:
Отговорете с цитат

искаш да чуеш нови групи? ще те разочарова ли новината че сносна нова българска музика няма? кофти тръпка ама дееба всичко се влияе от модата. и понеже аз също мн уважавам и подкрепям родното творчество залагам на старото. и то е ясно в такъв случай: БТР, Обратен ефект, Кокоша глава, Сигнал, ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ (като представители на модерния фолклор ест), Авеню и разни отделни песнички.

ivanko021
Industrialist

ivanko021 е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Дек 13, 2008 17:34    Заглавие:
Отговорете с цитат

Animassacre!

[/url]

self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Дек 13, 2008 18:37    Заглавие:
Отговорете с цитат

zero написа:
искаш да чуеш нови групи? ще те разочарова ли новината че сносна нова българска музика няма? кофти тръпка ама дееба всичко се влияе от модата. и понеже аз също мн уважавам и подкрепям родното творчество залагам на старото. и то е ясно в такъв случай: БТР, Обратен ефект, Кокоша глава, Сигнал, ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ (като представители на модерния фолклор ест), Авеню и разни отделни песнички.

добре, ти ходил ли си на концерти на други бг групи освен тези, които изброи?
ето голяма част от любимите ми групи... наистина са адски добри!
zaplaxa , aora, toxic hate alive inside,, last hope, vendetta, inxile, i killed the last, plastic bo, melekh, delate, kuln, avril in blood, brothers in blood, i.t.s.i., propaganda, аs soon as possible, odd crew, she was asking for it, b.f.d.m. , rise above, missing the point ,another day, envy, c4, rise up, fyeld, artery, sufferh, angerpoint ,mindown, smallman, alexunder, catalyst, s.nob., light the torch ,rezerven plan, scratch the pitch, o.h.

zero
Blessed by the fire

zero е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Дек 14, 2008 19:08    Заглавие:
Отговорете с цитат

ivanko021 написа:
Animassacre!

ДА! божке как можах да забравя благодарско че ме сети! колкото до въпроса ем ходила съм на концерти (признавам малко де щот тука не се случва често да намине някой) теглил съм си песни и да ти кажа нищо не ме впечатлява особено... последно се изкефих на няколко песнички на една групичка от пичове ама не и помня името имам ги нейде из компа. пак казвам че сносни песни се намирват ама като цяло...

HateCops
Мнооо тъпо копеленце

HateCops е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Дек 15, 2008 01:05    Заглавие:
Отговорете с цитат

Млък, София Ска Скин, Контрол, Хиподил, Обратен Ефект, New Folder(жалко че се разпаднахаТъжен )
That you HATE every moment

self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Дек 15, 2008 11:50    Заглавие:
Отговорете с цитат
self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Дек 15, 2008 11:53    Заглавие:
Отговорете с цитат

zero написа:
ivanko021 написа:
Animassacre!

ДА! божке как можах да забравя благодарско че ме сети! колкото до въпроса ем ходила съм на концерти (признавам малко де щот тука не се случва често да намине някой) теглил съм си песни и да ти кажа нищо не ме впечатлява особено... последно се изкефих на няколко песнички на една групичка от пичове ама не и помня името имам ги нейде из компа. пак казвам че сносни песни се намирват ама като цяло...

то всеки си има мнение, но аз не съм съгласна с твоето
едно е да чуеш песни от нета, друго е да чуеш групите наживо.. знаеш какви са условията за записи особено в България ...

zero
Blessed by the fire

zero е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Дек 15, 2008 19:39    Заглавие:
Отговорете с цитат

ма и за качество на записите ли ше говорим? ооооо ми чи така кажи де. който има кинти има и хубави записи (намирват се) има ги защото или е крал или се е харесал на подходящите хора нали се сещаш. колкото до качеството на студията смело мога да кажа че не е лошо най малкото защото не веднъж ми се е налагало да влизам, ползвам и работя в такова. е са мн ясно че апаратурата на повечето е стара ама бачка и то добре а който иска нещо побече винаги може да се изръси и да иде да записва нейде в сф. та да се върнем на въпроса: ако няма пари за що годе сносно държавно студио няма пари и за озвучаване, най малкото много от записите се правят на живо и ефекта е чат пат същия стига да можеш да си представиш и еуфорията на живото изпълнение. та като няма никакво добро оборудване как аджеба да се разбере и дали една песен става като тя дори не се чува? както и да е де, това дали слушаш музиката на живо, от запис в долнопробно студио или от първокачествено със сякви гъзариики не може да повлияе или да определи една песен като хубава или не. е са има го момента че живото изпълнение носи повече удоволствие но това е поради съвсем други причини. и те така. та има я тендецията ако нещо е хубаво да повече хора от приближените на членовете на групата тя започва да има пари за сносни записи. е са след това разбира се стават по известни и ги обявяват за комерс но тва няма значение. и се потретвам че стойностни парчета има ама 2 на 200 не правят едно цяло качествено

Screamager
Not In Any Name

Screamager е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Дек 28, 2008 23:16    Заглавие:
Отговорете с цитат

melekh, s.nob., i killed the last, нова генерация,
distorment, face up, резервен план, cabani, pif, redound, бичето, контрол, rise up, toxic hate alive inside, empty face, confront, нови цветя, swafi, taking hold, кълн, let them die, electric dragon, animassacre, another day, ревю, c4..

предполагам, че тва са ми любимите, въпреки че искам да спомена и много други, които подкрепям много. (:

Another Reality
Blessed by the fire

Another Reality е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Яну 01, 2009 15:01    Заглавие:
Отговорете с цитат

Хиподил/Срам и Позор

Hyperborea
Пропаганда

+класическите рок банди:Сигнал,Щурците,Тангра,БТР,Дони и Момчил...

Adios planet earth,
now die!

volcom
Newbe serial killer

volcom е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Фев 14, 2009 11:59    Заглавие:
Отговорете с цитат

Напоследък май слушам най - много She Was Asking For It, иначе се кефя още на Face The Truth, D.S.O.L., Plastic Bo, Wickeda, Atery, Epizod, Insmouth (поне докато ги имаше), Overdawn, Smallman, Fyeld, Switchstance, SKODA... и останалите добри БГ харкор и пънк банди. Музика

Aesthetics of Hat
Bunny reaper

Aesthetics of Hate е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Дек 06, 2009 19:06    Заглавие:
Отговорете с цитат

За любима група не знам, но напослядък мн се разслушах на Сoprostasis, Claymore и Проказа.
You can't be something you're not
Be yourself, by yourself

Viktor!
Blessed by the fire

Viktor! е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Дек 07, 2009 20:54    Заглавие:
Отговорете с цитат

Ira Deum
Scapegoat

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Общи музикални форуми