Любими неща нямам.
Актьори, които много харесвам, са Кевин Коснър, Джак Никълсън, Пачино, Де Ниро. Шон Конъри и Антъни Хопкинс също са много добри.
От жените - Никол Кидман, Уинона Райдър, Деми Мур...
От българските ми харесват много Васил Михайлов, Стефан Данаилов, Григор Вачков...
Още доста са, но ги забравям.
На първо почетно място слагам ДЖОНКАТА! Много ме кефи, че проучва и изпипва ролита си, умее да се вживява в тях. Освен това не е типичен образ - може да изиграе както гнуслив страхливец (размазвщо припадаше в Слийпи Холоу ) , така и блестящ инспектор-наркоман.. Да не говорим за капитан Джак Спароу...
Брад Пит не е съвсем мой тип като външност (изключение прави може би "Легенди за страстта", не че бих го върнала, де ), но като актьор съм го признала.
Леонардо Ди Каприо (не се смейте, моля). Може да е мазен и сладникав, но който е гледал Защо тъгува Гилбърт Грейп, Баскетболни дневници, Пълно затъмнение, Плажът и т.н., ще ме разбере.
Слагам и Едуард Фърлонг, 'щото си ми е голяма слабост, въпреки, че и той играе в бози от време на време.
Едуард Нортън, Кевин Спейси, Чарлийз Терон, Мишел Пфайфър, Джулия Робъртс (нищо, че играе предимно в бозави комедийки), Бенисио Дел Торо, Ал Пачино, Антъни Хопкинс, Робин Уилямс, Робърт Де Ниро (който много ме разочарова последните 5-6 г, но все пак го слагам), Мая Новоселска, Кръстьо Лафазанов, Татяна Лолова, Георги Парцалев, Чочо Попйорданов...все съм пропуснала някой, но спирам дотук. Ааа да не пропусна и наборчето Раян Гослинг, нищо че съм го гледала в 2 филма.
Иначе Джони Деп RulLzZ!!!
Johnny Depp определено води класацията при мен 

Амиии Johnny Depp, Stuart Townsend, Brandon Lee
, Anthony Hopkins, Robert Englund, Vincent Perez, Stephen Dorff, мисля че от мъжете са тези
А от жените Marguerite Moreau, Winona Ryder, Michelle Pfeiffer, Charlize Theron и Jodie Foster 
Ewan McGregor несъмнено е най-любимият ми актьор, човек който уважавам достатъчно много.
А най-добър актьор може би е Johnny Depp. ; )
Бенисио ДелТоро и Дензъл Уошънгтън също, може би ..
Ейдриън Броуди също ми е правил голямо впечатление ..
Орландо Блуум също, обаче ми пречат пищящите му фенки, дето Леголаааааас, та Леголас.
Актриси .. Открих си ги и за това се едитвам сега :)
харесвам Чарлийз Терон, защото наистина е добра. Кристен Дънст, Наоми Уотс, ъм ..
Актриси ... харесвам Ева Грийн ама тъй като знам само за два филма с нейно участие нама да казвам голяма дума... А и Н - като Натали Портмант
във V for Vendeta много ми хареса играта й ! И дру други актриси има ама ще си запазя правото да пиша пак 
От актрисите:Ноуми Лотс,Натали Улд,Сара Мишел Гелър,Илайза Душко,Кийра Найтли
Jared Leto
Jensen Ackles

Blessed by the fire
Предполагам е ясно.
В тази тема кажете кои са любимите ви Актьори и Актриси