Любими сериали .. ?

Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
Screamager
Not In Any Name

Screamager е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Ное 06, 2006 16:20    Заглавие: Любими сериали .. ?
Отговорете с цитат

Ми аз уж не гледам сериали, просто не мога да се навия да гледам ..
Освен ако не са някакви комедийни или от типа на 'всяка серия е сама за себе си'.
Ако трябва да следя сериал, чийто сюжет се разкрива постепенно в сериите и хич не мога, забравям да гледам, дразня се.
Предпочитам, ако е така, да седна да гледам филм.
Въпреки това отскоро ми е много интересен Prison Break, трябваш
е да се поинтересувам като ми разказваха преди това, не да чакам да го пуснат по телевизията ..
Довечера планирам да изгледам някаква част от първия сезон, щото не мога да го следя.
Много готино почва, а актьорите .. чак ме е яд, че изглеждат толкова добре, ебати.
Друг любим сериал ми е 'От Местопрестъплението: Лас Вегас'.
И 'Напълно Непознати', напълно не в час.
Има и някакви други, дето чат-пат гледам, например 'Всички обичат Реймънд' и на каквото попадна, прещтраквайки каналите.

Тва, което щях да питам ееее .. имате ли си любими сериали ?
Кои ? За какво се разказва в тях ?
Теглите ли новите епизоди или гледате по телвизията ?
А как предпочитате ? И защо ?

И т.н. ..

AmyLee
Hateful Selfish Bitch

AmyLee е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Ное 07, 2006 02:45    Заглавие:
Отговорете с цитат

LOST, мамка му, вманиачена съм в този сериал, до сега нищо не ме е заинтригувало толкова много ... просто .. огромен интересн и винаги ме държи под напрежение какво ще се случи после! Иначе по принцип сериали не следя, гледам главно по FoxLife, като изключил лигни като О.С. и подобни. Мразя латино-американски сапунки, но съм гледала някой, макар и без голям интерес.
И като спомена Screamager Лас Вегас и От местопрестъплението, да такива сериали също ми допадат, точно тези двата най-вече. Sex and the Sity също ме радва.

Melody
Blessed by the fire

Melody е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Ное 07, 2006 02:52    Заглавие:
Отговорете с цитат

Да гледам сериали, макар че не ги следя, (освен тези, които са ми сложени в сървъра) Усмииивка
По принцип предпочитам да гледам на РС, защото мога да си правя маратон...
По 10 серийки на вечер Намигване

Farscape - един от най любимите ми. Космическа фантастика...
Един щур землянин минава през някакъв космически тунел, и попада на другия край на вселената. Арестуват го, слагат му чипове в главата, закача си ядрена бомба на кръста. клонират го... Но се запознава с много яки "Същества" и дори забременява една извънзема Намигване
Ако някой не го е гледал, препоръчвам му го.

Lost - Готин, ама ми е малко мътен... много объркан....
Предполагам вс знаете сюжета...

Малкълм - Скъсва ме от смях.
Вскъщност, гледам повечето сериали на FoxLife, поради тази причина.

The Outer Limits - доста дълъг,(7 сезона О.о) но й много интересен...
Страшно ме кефи началото "Повредата не е във вашия телевизор..." и Т.Н.
Мисля че се води Хорър. Всяка серия е сама за себе си, дори и героите са различни.
За съжаление, обаче, отдавна не съм го гледала О.о

Screamager
Not In Any Name

Screamager е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Ное 07, 2006 14:20    Заглавие:
Отговорете с цитат

Ааааай, забравих 'Малкълм', те са супер в-е-л-и-к-и образи, и сериала засяга някакви много добри теми ..
'Нищо не очаквам и пак съм разочарован'
Сещам се, че имаше и един много стар сериал, 'Полтъргайст', 90 % от сериите ми бяха много интересни. (=

gMon
гЪз

gMon е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Ное 09, 2006 02:37    Заглавие:
Отговорете с цитат

Criminal minds-Малее мн добър...супер кефи...ама няма субс за всички серии.Тоз е мн мн мн як...за едни профайлъри...ама всичко е супер яко направено.
Veronica Mars-пак якичЪк...ама по лигаф
Smallville-Ммм супер мен...дам дам...лигаф...пЪрвите 5 сезона ги изгледах...за няколко седмици...ама нещо 6-ти ся ме мързи
Prison Break-Ммм дае як...изгледах 1-вия сезон...нещо нямам желание да гледам втория...ама ше видим.
My name is Earl-Голяма улигофрения...якичЪк.
Roswell-Хмм лигавичък но и интересен...дам Усмивка
Gilmore Girls-ТОз е мн сладурски...за една самотна майка и дъщеря и...бе якичък е.
Bones-Мммммммм мн ма кефи....баси яки...ама пак няма субс за вс...
Kyle xy-Ми той също е добър,ама има само един сезон(летен) и мисля само 10 или 11 сериики...
How I Met Your Mother-Якичък е...
The O.C.-ГЛупост неземна...ама мен ме кефи...Усмивка
Weeds-Хахах забавен мн ма радва
Step By Step-Тоз...са го прайли преди да се родя...ама също много ме кефи
Killer Instinct-И тоз радва
C.S.I.-Пф още сЪм на 2-ри сезон...
Scrubs-Ааааааааааа тоз мн ме весели...мн ме кефи...ама само 1-ви сез за ся съм изгледала
И накрая...новите ми 2 попЪлнения...Декстър-не оня простак дет все са кара със систра си..ми тоз е криминалист(психопат) и дае кЪлца ги мн яко....
Герой(Heroes)-Аааааааа за тоз сЪм направо без коментра...баси якия...не не не...мн ме кефи...мн добър...УсмивкаИма една сцена...семейство...майката забита на стълбището със отверки...бащата некаф замразен...мозЪка му искаран...ах..мн якичко беше.....или една пичка(тя неможе да умре...или можее...ама не от неква такава сМърт...ае нищо не разбрахте ама нищо)на масата за аутопсия....и че сладураната неква гръдния и кош отворен...и в главата една прЪчка забита...и тЪз..патоложката нали махна прЪчката...ама замина на няКъде...и наща сладурана....стана...зави се с кожата си...хаха и си замина...бе мн сладЪк филм...ама за ся има 6 или 7 сериики...ама голяма зарибяфка...
Ем...аз обичам да гледам серияли...сигорно сЪм пропуснала някой...ама нищо...е чи дам...Усмивка
ОпФ аз сЪм болна ве...забрайх най-голямата простотия...
The IT Crowd...това е...не не..направо сЪм без думи...тва е най-голямата глупост правена някога...нз гледайте нещо...просто са велики тез ве....супер смях пада на тоз сериял....
-Ще те сложа в
информационния отдел.Защото в автобиографията си писала,
че имаш много опит с компютри.
-Наистина писах това в
автобиографията си, да.Имам много опит с всички тия......компютърни работи, нали, e-mail-и......пращане на e-mail-и,получаване на e-mail-и,
триене на e-mail-и.Мога да се справя.
-Със?
-Мрежата. Използване на e-mail-и,
мишоци, мишки, ъ..Щракане...двойно щракане...екрана на компютъра, разбира се...клавиатурата...нещата долу на пода...
-Твърдия диск?
-Точно така.
-Със сигурност си разбираш от работата.
Хахах бе мн тЪпи...многоооо...ам ако поста ми е прекалено малоумен...деам триите го Усмивкамалко се поувлякох...

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Ное 13, 2006 17:02    Заглавие:
Отговорете с цитат

gMon написа:
Criminal minds-Малее мн добър...супер кефи...ама няма субс за всички серии.Тоз е мн мн мн як...за едни профайлъри...ама всичко е супер яко направено.
Smallville-Ммм супер мен...дам дам...лигаф...пЪрвите 5 сезона ги изгледах...за няколко седмици...ама нещо 6-ти ся ме мързи
Prison Break-Ммм дае як...изгледах 1-вия сезон...нещо нямам желание да гледам втория...ама ше видим.
Gilmore Girls-ТОз е мн сладурски...за една самотна майка и дъщеря и...бе якичък е.
Kyle xy-Ми той също е добър,ама има само един сезон(летен) и мисля само 10 или 11 сериики...
Scrubs-Ааааааааааа тоз мн ме весели...мн ме кефи...ама само 1-ви сез за ся съм изгледала
И накрая...новите ми 2 попЪлнения...Декстър-не оня простак дет все са кара със систра си..ми тоз е криминалист(психопат) и дае кЪлца ги мн яко....
Герой(Heroes)-Аааааааа за тоз сЪм направо без коментра...баси якия...не не не...мн ме кефи...мн добър...УсмивкаИма една сцена...семейство...майката забита на стълбището със отверки...бащата некаф замразен...мозЪка му искаран...ах..мн якичко беше.....или една пичка(тя неможе да умре...или можее...ама не от неква такава сМърт...ае нищо не разбрахте ама нищо)на масата за аутопсия....и че сладураната неква гръдния и кош отворен...и в главата една прЪчка забита...и тЪз..патоложката нали махна прЪчката...ама замина на няКъде...и наща сладурана....стана...зави се с кожата си...хаха и си замина...бе мн сладЪк филм...ама за ся има 6 или 7 сериики...ама голяма зарибяфка...
Ем...аз обичам да гледам серияли...сигорно сЪм пропуснала някой...ама нищо...е чи дам...Усмивка
The IT Crowd...това е...не не..направо сЪм без думи...тва е най-голямата глупост правена някога...нз гледайте нещо...просто са велики тез ве....супер смях пада на тоз сериял....
-Ще те сложа в
-Наистина писах това в
автобиографията си, да.Имам много опит с всички тия......компютърни работи, нали, e-mail-и......пращане на e-mail-и,получаване на e-mail-и,
-Със?
мишоци, мишки, ъ..Щракане...двойно щракане...екрана на компютъра, разбира се...клавиатурата...нещата долу на пода...
-Твърдия диск?
-Точно така.
Хахах бе мн тЪпи...многоооо...ам ако поста ми е прекалено малоумен...деам триите го Усмивкамалко се поувлякох...

хахахах
шти забраня да пишеш в тая тема.....u maniac... Поомощ!
ем...аз се кефя на поредиците C.S.I.
Las Vegas обаче е най-як."friends","malcom in the middle"."Joey" мн ме забавляват.
"Lost" ме дразни.1 сезон ме заинтригува,ама мн изпростя според мене.

gMon
гЪз

gMon е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Ное 13, 2006 17:12    Заглавие:
Отговорете с цитат

NemesiS_sL написа:
gMon написа:
-Ще те сложа в
-Наистина писах това в
-Със?
-Твърдия диск?
-Точно така.

хахахах
шти забраня да пишеш в тая тема.....u maniac... Поомощ!
ем...аз се кефя на поредиците C.S.I.
Las Vegas обаче е най-як."friends","malcom in the middle"."Joey" мн ме забавляват.
"Lost" ме дразни.1 сезон ме заинтригува,ама мн изпростя според мене.

опФ ае ни ми са обясняваи...нали искаше списък със серияли...ем на ти...и дае...новата зарибяфка е Jericho...там бе..фърлят некви атомни бомби над един град...и бля бля...бе як е

poison_girl
Devil's Plaything

poison_girl е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Ное 14, 2006 15:49    Заглавие:
Отговорете с цитат

1. SUPERNATURAL Давам ти сърцето си

2. LOST
3. One Tree Hill

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Ное 15, 2006 18:19    Заглавие:
Отговорете с цитат

ся спр мн съм се зарибила по Prison Break....баси якото....само си мисля как ще се прибера от лекции и ще седна да го гледам.....Хахааа)

poison_girl
Devil's Plaything

poison_girl е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Ное 22, 2006 13:22    Заглавие:
Отговорете с цитат

NemesiS_sL написа:
ся спр мн съм се зарибила по Prison Break....баси якото....само си мисля как ще се прибера от лекции и ще седна да го гледам.....Хахааа)

И аз го метнах тоя Prison Break ...за 2-3 дена изгледах почти целия първи сезон Намигване Давам ти сърцето си
Преди мислех, че ше е някой много тъп... Изчервявам се

Screamager
Not In Any Name

Screamager е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Ное 22, 2006 23:21    Заглавие:
Отговорете с цитат

Prison Break -> highly addictive.
Вчера гледах и последният излезнал епизод, не е човешко да е толкова интересно, без всякакви превземки ..
Пък до края на годината ще излъчат още само един епизод и ще дойде голямото чакане, на всичкото отгоре всичките вървят толкова динамично и си има и история ..
И не бива да свършват толкова грабващо тия епизоди да се чудиш какво ще им се случи. И после да трябва да чакаааш ..
Много добре е направен. Няма излишен детайл.

crow
мрън

crow е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Дек 03, 2006 11:16    Заглавие:
Отговорете с цитат

Тоя Prison Break е наистина супер голяма зарибявка! Аз зареди това не исках и да почвам да го гледам, ама на не можах да издържа и си пуснах да видя първия епизод и за три дена ги изгледах всичките серий Хахааа И сега ще трябва да чакаме чак до края на януари, за да видим новото епизодче Плача

А иначе любими други сериалчета, ами Friends, Malcolm, Joey, Buffy, Angel, CSI (без NY), The Nanny оооо как щях да забравя и The Simpsons (тези така ме радват Хахааа )

gMon
гЪз

gMon е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Дек 09, 2006 12:50    Заглавие:
Отговорете с цитат

Heroes 01x11 Плача!Усещам,че много ще рева на последната серия!

Another Reality
Blessed by the fire

Another Reality е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Дек 12, 2006 18:59    Заглавие:
Отговорете с цитат

Ми Изгубени,Бягство от Затвора,Отчаяни Съпруги и напоследък Всички Обичат Реймънд...

Adios planet earth,
now die!

gMon
гЪз

gMon е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Дек 16, 2006 13:33    Заглавие:
Отговорете с цитат

аз ся гледам едно мн яко детско..хааха....Bleach...мн ме кефи

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Кино, Видеота и Tv
Страница 1 от 6