Последно гледах "Мълачанието на агнетата".Много ми хареса. 

| Melody написа: | ||
О, един от любимите ми. Аз последно гледах "Карибски пирати ІІ". (Преди 10 минути) Страхотен филм. Края наистина е неочакван, Поне е сигурно, че филма ще има продължение ![]() |

И аз последно гледах Карибски пирати: съндъчето на мъртвеца
Много як! Евала на режисьорите ... и актьорите
Ама тоя край наистина не можеше да се очаква...Тоя капитан не беше ли умрял ве?!

Argh! Stupid plot spoilers!

| nawak! написа: |
Argh! Stupid plot spoilers! ![]() |

Аз пък искам да се оплача от трейлъра на The Lake House.
Хора, ако ходите на някой филм в кино Арена, препоръчвам ви да закъснеете, за да не гледате рекламите. Разказаха целия филм и ми убиха почти цялото желание да го гледам. 
Последно гледах Карибски пирати II, за втори път на кино. : )
and down will come baby, cradle and all
Последно гледах Cars. Човекът куче и Синът на маската. (Нещо като Маската две) Ама най - последно Cars
ама целта на темата не е само да се изфукаме какво сме гледали последно,ами и да изразим някакво мнение за филма,нали?поне моето мнение е такова,замислете се-така както вас не ви интересува аз какво съм гледала неска или вчера и мене хич не ме засяга вие какво сте гледали!това не е просто спамърска тема за трупане на мнения,ами и тема за ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗА ДАДЕНИЯ ФИЛМ
казвам го,защото видях няколко мнения,които само казват кой какво е гледал.ами хубу гледали сте го филма,ама кажете хубав ли е,струва ли си да се гледа;мене кво ма интересува кой потребител кои филми е гледал иначе?
А и огато "обсъждаме" филм,нека не издаваме края или част от филма,кофти е за те тези,които не са го гледали.аз например знаех какво ще стане в Карибски пирати 2 и не ми беше чак толкова интересно,а имаше и други оплаквания.нека се съобразяваме един с друг все пак ;)
P.S. аз последно гледах Spiderman.много добър филм;страхотни ефекти са използвани,не е съвсем по комикса,но е мн хубав;даже за миг не ми беше скучно

See no Evil
ами не знам какво да кажа

A Certain Shade Of GreeN
Страхотен филм
Аз обаче направих грешката да го гледам без шоколад и после не спря да ми се яде през цялата нощ.
Тъкмо се чудех кой филм да си пусна за преди да заспя.
Иначе последно гледах Отместопрестъплението. Първи сезон. трети епизод.
Как ме е яд, че убиха Холи...
и аз без шоколад го гледах.....умрях си от яд и ми изтекоха лигите,че чак пода подгизна....
Underworld : Evolution мн по-добър от първия