аз почнах да гледам See No Evil.гледах 15 минути.не мисля,че си струва да се гледа тоя филм

Angel A
амии
нетипичен нещо
на места дори глупав
ама Rie Rasmussen ми харесва
I've lived, I've died.
I've done it all a thousand times and, I don't regret a thing I've done.
"What A Girl Wants" - Малко старичък, ама е хубав
Вчера гледах "Stay Alive." Май ужаси или нещо такова трябваше да бъде...Идеята- добра, реализацията- sux. Беше ми много забавно да гледам Малкълм в такава роля. 
| nawak! написа: |
Вчера гледах "Stay Alive." Май ужаси или нещо такова трябваше да бъде...Идеята- добра, реализацията- sux. Беше ми много забавно да гледам Малкълм в такава роля. ![]() |

My name is Earl 01x10 
Stick It
яко филмче
Кубът три....
Още не мога да схвана нищо от тия три филма. В последния са се опитали да обяснят нещо повече, ама са си останали с опитите. Единственото , което ми хареса, беше металното око на един от лошите.
Изгледах сериитe на Method And Red. Изрдощина. 
The Lake House. Препоръчвам на романтиците, които вярват в непобедимата, вечна любов.

Blessed by the fire
ами не знам какво да кажа
Ами...
Кажи струва ли си гледането? Щот имам намерение да го търся, ако не за друго, то за да видя как се справя Кейн като Актьор.
Аз гледах Darck Light. Интересно като сюжет, но доста лошо изпълнение, според мен. Ефектите бяха потрес, а филма е сравнително нов.
Преди него гледах Джордж и дракона. Интересно филмче, много весело. История за една принцеса, която се опитва да спаси последния дракон.