Prime! Много сладък филм

Филма беше страхотен
и точно такъв край въобще не съм очаквала, тези които са го гледали знаят какво имам предвид 
| Dead Rose написа: |
| ...С две думи - пълна ОТВРАТ |
| crow написа: |
| ...точно такъв край въобще не съм очаквала... |

Мдаа, видях, че първият сезон на Charmed е от 1998, простено му е за ефектите. Гледах някои от по-крайните серии и установих, че всъщност не е чак толкова зле.
КАЗАХ!
V for Vendetta.
Хареса ми... много даже, мога още сто пъти да го гледам и няма да ми омръзне (е, може би на сто и първия ще почне да ми доскучава
)
| maggot написа: |
V for Vendetta. Хареса ми... много даже, мога още сто пъти да го гледам и няма да ми омръзне (е, може би на сто и първия ще почне да ми доскучава ) |

American History X
много хубав филм
много хубав филм |

| Цитат: |
| Charlie and the chocolate factory - страхотен!!!! не препоръчам да го гледате без солидно количество шоколад до вас |
Пак нямам шоколад, ама нищо.
Последното което гледах снощи беше Day Watch (Night Watch 2) преди което гледах 1 част.Но въпреки че идеята на самия филм е много добра не смятам че са се справили с изпълненията.На места се чудех какво изобщо става и дали си струва да стоя и да гледам 2 часа всяка част, но го изгледах и нямам да намерение повече да го правя отново.

Bunny reaper
Първата серия на Charmed (сериал). Е, няма такава простотия. Актрисите са ми нелицеприятни, сюжетът е меко казано плосък, ефектите са неописуемо зле, прекрасно просто (
). С две думи - пълна ОТВРАТ.