В момента играя Starcraft и Legion. По принцип като се съберем хора играя, иначе сингъл е скучно...
Зависи от играта де.
Xfire не употребявам. :D
Be what you would seem to be -- or, if you'd like it put more simply -- Never imagine yourself not to be otherwise than what it might appear to others that what you were or might have been was not otherwise than what you had been would have appeared to them to be otherwise.
Луда съм по Guilty Gear XX тая игра сигурно е по стара от мен но супер ме зариби главно от това, че е аниме. Вече колко месеци само нея .. но попринцип не обичам да играя 
В момента не играя нищо ...
Преди няколко месеца пак бях почнала Diablo 2 ,
но нещо ми омръзна ...
Иначе ми се играе Mu Online , но
не мога да намеря някой хубав сървър ...
Някакси всичките са за ламери , едни
супер лесни ... Абе , ужас !
Много искам да играя и CS , но
тук проблема е , че не мога да играя кат хората
И GTA Vice City много ме кефи ...
Играе ми се и Симс 2 , но тъй като
ми прецакаха първия диск , не мога да играя ...
Mortal Kombat rulz!!! От 12 годишна я играя (ама тогава още на телевизионна игра "Сега") ... много ме кефи, това е любимата ми компютърна/телевизионна игра.
Харесвам такива игри за отрепване, ама не ми допадат стрелбите, предпочитам бой без оръжия (освен магическите способности).
Кефя се и на Crazy Taxi, ама не мога се обоснова защо.
"Принцът На Персия" също рулира.
BLADE OF DARKNESS...тази игра трябва да бъде играна от всеки тук,който е фен на акшъна,приключенията и постоянните загадки,които играта ти предлага на почти всяко ниво!Един диск е,а всъщност е АДСКИ дълга,което е прави интересна и увлекателна!ИГРАЙТЕ Я!
Herkules xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxax 
Сяк'ви видове куест, WoW, WC3, и малки игрици като Super Mario и сякакви такива емулирани 
Hitman Silent Assasin
American Mc'gee Alice
NFSU
NFSU2
Silent Hill 2
Max Payne 1
Clive Barker's Undying
MK 3 Ultimate
Street Fighter 2
...
Ми общо взето си падам по екшъни,в които не се влага много мисъл,а само се пуца здравата,че достатъчно много умисъл влагам в учението ;)) !Сега в момента джиткам на телефона Lego Racers и Pirates of The Carebian:Dead Man's Chest!На компа нямам много време за игри 
Adios planet earth,
now die!
Battlefield 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Pray the lord my soul to take...
THE DEVILS KEEPER THE SHADOW OF THE REAPER!...
До преди 2-3 седмици бях полудял на Стар Крафт, после по Симс 2, но сложих 5-6 експанжъна и познай... такъв го лапнах, че направо се задавих - компа се прееба тотално, трябваше да преинсталирам уиндълса и абсолютно всичко. В момента съм без игри, нямам планове да слагам, без значение какви са.
Bitefight - вампири срещу върколаци ![]()
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take...
THE DEVILS KEEPER THE SHADOW OF THE REAPER!...

Not In Any Name
Има ли маниаци ?
Какви игри играете ? Предпочитани жанрове, любими игри ?
Графика, геймплей, филми по игри, игри по филми ?
Xfire ? :D