е са се върнах от един добър концерт. Проказа, Старо Зло, Омерта и ощее някви там. хубав концерт
| Bate_Ti_Kolio написа: |
| е са се върнах от един добър концерт. Проказа, Старо Зло, Омерта и ощее някви там. хубав концерт |
... доста приятни групихаха верно ли бе...баси ташака. аз до днеска си мислех че тва са омерта.
е се таа - безинтересни са ми. аз бях за дет метъла. Старо Зло бяха на ниво. Ама се издразних че едни пичове се фанаха за гушите по едно време. щото едните са метъли а другите кораджии. дееба и чикиджиите. ама ги разтървахме. МАЖЕ МАЖЕ....големи
са на 17-и свирят те, Ентралмънт, Копростасис и още някви дето забравих кои са
дано да не се бият че ше има шамари
Аз съм от Пловдив.Разбрах, че довечера в едно тукашно клубче ще свирят JAMES CROW.Някой може ли да ми даде информация за тази банда, стила поне, та да знам дали ще си струва??
| arsenic написа: |
| Аз съм от Пловдив.Разбрах, че довечера в едно тукашно клубче ще свирят JAMES CROW.Някой може ли да ми даде информация за тази банда, стила поне, та да знам дали ще си струва?? |
Благодаря ти за изчерпателната и бърза информация
,flesheater!!
Мисля, че темата е малко излишна предвид новия раздел, но поне я преместете в него :)
а аз вчера бях на промото S.Nob ...добри както винаги
е се таа - безинтересни са ми. аз бях за дет метъла. Старо Зло бяха на ниво. Ама се издразних че едни пичове се фанаха за гушите по едно време. щото едните са метъли а другите кораджии. дееба и чикиджиите. ама ги разтървахме. МАЖЕ МАЖЕ....големи са на 17-и свирят те, Ентралмънт, Копростасис и още някви дето забравих кои са дано да не се бият че ше има шамари |
sa korajii a drugite metali" a 6toto edin ritnal drug (i to v kraka) v pit-a. nedeite da gi razduvate ne6tata kato ne znaete to4no kakvo e stanalo, 6toto zaradi takiva "legendi" posle se nasajda izli6no naprejenie. bulgarina i bez tva samo 4aka da se razcepi na levski i cska, daite sega da po4nem na metal vs hardcore da se delim i da po4nat da idvat po koncertite po 5 4oveka, poneje i sega sa edni neizmerimi talpi...maikata si ebalo. koito ima problemi da ponese nqkoi i drug slu4aen ritnik vinagi moje da si sedi otstrani i tolkova. ina4e koncerta be6e gotin, ima6e o6te edna grupa koqto ne po-malko zaslujava da bude spomenata - Fuel The Hate.
а да бе за тва после единия му разпрааше на другия "ние сме повече"...айде са и аз бях там. Нищо страшно не е станало,
но разделението винаги си го има. Мене ми е екстра. Бийте се. И аз си взех билет за Х-МАСа и седя и го гледам и се чудя защо Toxic Hate там нещо си ще свирят. Доста бездарна група. А Резервн План, Catalyst и Rise Up какво свирят???
ne znam nqkoi na nqkogo da e vikal koi e poveche i koi e po-malko...ednoto momche mi e mn dobur priqtel, a drugoto momche e kitarista na Staro Zlo, kum koito az i priqtelite mi imame samo dobro otnoshenie, tochni pichove sa i svirqt mn qko. nqma znachenie nqma kvo da dalbaem. az s ednakav kef gledam i death metal i hardcore, taka che za men razedinenie nqma..
vse edno. na vuprosa - Rezerven Plan i Rise Up svirqt melodichen burz hardcore, purvite peqt na BG, vtorite na eng. Catalyst svirqt punk rock.
Хех нее - тва е било друго! При нас се сбутаха един познат от дружба и някъв друг кенеф. А един от тия HUMAN TROPHIES каза, че и негов познат се е маризли с охраната. Е вие сте били третите хехе. Ебал съм го. А знаеш ли в какъв ред ще излязат групите утре?

blessed
15.12.2007 Sofia - Hristo Botev
Hall
тва в www.kreator-terrorzone.de
май ше идем а
Бате Колю , писах , че искам KREATOR да дойдат и те зеха , че решиха , да дойдат :D