българските емобойс са наистина отврат, псевдофешъни с тъпи прически, лъскави тениски и от онези отвратително смешни очила..
обачеееееее тук идва голямото обаче!!!! в световия ефир (хахаха) се срещат няколко изключения..един от най-известните е Алекс Еванс ( който бтв има нова снимка хаха) и този дето преди малко го показах ;д
| Another Reality написа: |
за втората май ше ме обвинят за педофилство де ![]() |
| self`destroy написа: |
мисля, че и мен биха ме обвинили в педофилство хахахах ![]() |

| NemesiS_sL написа: | ||||
welcome to da club hahaha поне ще си правим компания в затвора
иначе 2рата дето Another Reality я показа и на мен мн ми хареса.Не можете да отречете,че си има чар в тва да скриеш част от лицето си с коса
Бибб,твоето емо не ми хареса...има розов грим обаче Алекс е простооооо -> in love а бтв срещала съм и мн яки бг емота..даже във ВТ щях да падна в калта докато невинно оглеждах един |

| HateCops написа: |
|
Ок тоя има як пиърс, ама с тоя поглед ми мяза на някой сериен убиец. |

| HateCops написа: |
Всеки си има мнение, ама чесно тоя ако го вида на живо и сигурно ще му налетя на бой преди той да е налетял на мене хахах ![]() |

на мен да ми го даде!!!!!
| self`destroy написа: |
| на мен да ми го даде!!!!! |

Eми нямам против нито стила музика нито стила на обличане и държане!!!Имам много приятели които се водят са така наречените "true- та" и са яки хора!!! Изобщо нямат общо със всички гадости които се пишат из нета и които са разпространени като навици на Имотата - рязане на вени и т.н. просто наистина изказяват емоциите си ясно пред всички и слушат музика с цялото си сърце и душа!Кефят ме някой групички и с удоволствие ги слушам!
Музиката ме кефи, какво й е лошото xD Само My Chemical Romance ме дразнят... може би само 2-3 песни ми харесват..
Пък и няма значение предимно какви хора слушат емокор, щом на мен ми харесва. Hе виждам смисъл да се съди човек по това дали слуша It Dies Today или Emperor. Bърлите фенове на *insert any TRVE KVLT band's name* дето обиждат всеки, който не е на тяхната музикална вълна, могат да си гледат работата ;р

супер жалки са тея така наречени емота в БГ.....един от нашия клас беше станал емо - с дълъг бретон,тесни дрехи,сичко ок....и накрая го питам кво слуша(очаквах да ми каже някоя емокор група),а той вика: Britney Spears е на върха!!!....еми....Те повечето хабер от "емо" си нямат пък.......

Мнооо тъпо копеленце
Аз като видя емо бягам надалече, чух че било заразно
That you HATE every moment