Започнах да ги слушам преди околко месец и определено ми харесват
Един приятел ме зариби по тях преди един,два месеца.
За сега ги слушам,но едва ли ще ми омръзнат скоро
I'm not afraid of death....
странно как точно съм пропуснал да пиша тук о.О
Еми начи FF ги слушам от есента. Интересното е причината поради която реших да си сваля дискографията им - като малък си зех един гердан, дето тогава си нямах идея кво значи (само знаех, че ме радва) и лятото разбрах, че това всъщност е първото лого на Fear Factory...и есента една сутрин любопитство ми надделя и реших да ги чуя - първо Archetype, после Digimortal, после малко Transgression, най-накрая и Obsolete <- него съм го слушал най-сериозно и си мисля като ми дойде настроението да си кача я Archetype, я Digimortal целите у мп3то за по-задълбочено слушане...и на Demanufacture съм му наточил лиги, ама се не ми се вписва в настроението...по едно време слушах от Remanufacture някои песни, ама тъй и не стигнах до Demanufacture - и в общи линии един поглед към ласт.фм е достатъчен човек да разбере, че FF са една от най-любимите ми групи, въпреки че ги слушам сравнително отскоро - изобщо - велика група са, каквото и да си говорим 
малко по малко човек стига до истината и зацикля на Demanufacture. Там слабо просто няма!
Изпълнител: Fear Factory
Държава: United States
Албум: Mechanize
Година: 2010
Стил: Groove/Industrial Metal
Формат: Мр3
Битрейт: VBR

Bunny reaper
Първия албум ми е любим,честно казано.