Аз не ходя на фитнес и пак се харесвам ![]()
The day I learn to fly , Im never coming down...

Бухах 3 пъти седмично до към лятото. И има файда - са от есентта пак почвам. Ако искате мога да ви метна мойта програма
aз стаята си я направих на "фитнес" - имам сгъваема пейка, с наклон до 80 градуса дето става на дъска за коремни преси, прав лост 183см, S-образен лост, два къси лоста по 35 см, доволно кила дискове, лост за набирания си сложих на рамката на вратата, имам и секви щуротии като стойки за лицеви, двойновъртящо се колело за корем, щипки за стискане, тежести за ръце и крака. Основно обаче ползвам гимнастиеската топка, това нещо е гениално дейба.
Иначе самите ми тренировки нямат нищо общо с това което повечето хора правят във фитнес залите, първо разгрявам дълго, правя си упражненията за разтягване от леката атлетика, правя много упражнения, в които се използва собственото тегло (кръгови набирания, кофички и т.н.), обаче ги комбинирам и с баш "фитнесджийски" работи.
От близо година вече ходя редовно (по 2-3 пъти на седмица) колкото да поддържам форма.
аз на фитнес досега съм ходил точно 2 пъти! ама викам аре нали е мн модерно да се ходи и така кръстих темата....
та.....главно с упражнения използващи теглото на тялото се занимавам и аз,почнах от края на учебната година да тренирам и има ефект наистина,макар че не е много препоръчително на мойта възраст да се тренира....ама карай
някой дето и той така като мене е фен на лостове,успоредки и т.н да пише тука кви упражнения прави,коя група мускули тренира....да обменяме опит
SomeKindOfHate ,пич кажи какви "разтягащи" упражнения прайш?
еми какви...не мога да ти ги напиша ахаха, трябва да ги видиш да ги разбереш, ако имаш приятел или познат който тренира някво бойно изкуство или лека атлетика примерно нека да ти ги покаже.
иначе много, ама наистина много важни са няколко простички неща
загрявка, силова тренировка, разтягане - това е правилната подредба, загрявката по никакъв начин не трябва да се претупва и е важно да си концентриран докато тренираш, разтягането е най-добре да се прави след силовата тренировка и да си много внимателен, щото можеш да си направиш ебати демиджа.
eй в тоя клип http://www.youtube.com/watch?v=kDCxH88-9X8 има корави работи, набиранията от 1:02 и това от 1.10 не са чак толкова невъзможни, общо взето в началото е най-трудно
под "загрявка" какво имаш предвид? в смисъл - какво правиш за да загрееш?
От 3 години не бях ходил,но преди 2 седмици пак се започнах,че имам да чистя 5 кила...много съм ги напълнил бузите!Винаги има ефект,когато човек знае какво иска да постигне-моята цел е да се изчистя малко-мускулатурата ми е достатъчно развита и не искам да качвам мускулна маса!
Adios planet earth,
now die!
| SomeKindOfHate написа: |
|
eй в тоя клип http://www.youtube.com/watch?v=kDCxH88-9X8 има корави работи, набиранията от 1:02 и това от 1.10 не са чак толкова невъзможни, общо взето в началото е най-трудно |

нямам време за фитнес..иначе ще е яко да зяпам яки момчета как тренират хахаха

Blessed by the fire
я да видим - тренирате ли?ходите ли на фитнес?поддържате ли тялото,което ви харесва?