Тях вече не мога да ги определя с точен стил :D Те са си Godsmack... Много са яки ...аз бих казал също и прачета като Straith Out of Line , I stand alone,Speak,Enemy,Moon Baby,Temtention,Make me believe,Greed, и още много много други ![]()

а аз се чудех кой ми липсва тука
и те ме кефят въпреки че ме мързи да дръпна всичко и да видя, но каквото имам все ми харесва 
| Colin_Power написа: |
| някои казвт че е алтърнатив метъл... |
такаа..местя темата....според някои източници,имат хеви метъл елементи...алтърнатив също...но за мен са си главно хард рок (както и killwatcher отбеляза)..така че....
ии....добра е групата...аз преди мн ги слушах...иначе от вр на вр си послшвам някоя и др песничка... може да се каже,че радват 

Имат добри песни! Мен ме радва най-вече Awake! ;)
харесват ми вокалите им, характерни са
Знам им някой парчета, наистина са мн. добри и мисля в скоро време да изслушам дискографията им.

Blessed by the fire
добра е групата!мене ме радват някои песни като Awake,Sick of Life,Bad Magicks
някои казвт че е алтърнатив метъл....
какво мислите за групата?
http://www.myspace.com/godsmack
Последната промяна е направена от Colin_Power на Съб Юни 07, 2008 13:15; мнението е било променяно общо 1 път