Направо от кочината...... 
абе имат добри попадения взел ги дявола например Join Me In Death,Funeral of Heart,Gone Withe The Sin, пък албума Love Metal Ме кефи

Хах дам... най-известните им песни ми харесват но повечето...тц! просто са ми прекалено бавни и меланхоллични а аз не слушам точно такава музика както вече се подразбра де!
А и Виле не е гей споко... че четох някви неща ...и съм чела много неща за него де но не е гей, можете да бъдете сигурни!
EVIL'S ROTTEN HAND YOU'LL SEE ...

| Maniac написа: |
Хах дам... най-известните им песни ми харесват но повечето...тц! просто са ми прекалено бавни и меланхоллични а аз не слушам точно такава музика както вече се подразбра де!
А и Виле не е гей споко... че четох някви неща ...и съм чела много неща за него де но не е гей, можете да бъдете сигурни! |

Хахах, абе аз не ама си имаше жена едно време, с която се разделиха доколкото знам но си бяха мн дълго време заедно. 

Хахах, абе аз не ама си имаше жена едно време, с която се разделиха доколкото знам но си бяха мн дълго време заедно. ![]() |
Пъ знам ли вече...като гледам в днешния свят повечето хора са би..така че... какво да очаквам вече?! и аз не знам!
Хаха бахти философската тема подхванах!

| Пъ знам ли вече...като гледам в днешния свят повечето хора са би..така че... какво да очаквам вече?! и аз не знам!
Хаха бахти философската тема подхванах! |
| T-eppopucTka написа: |
|
Мнем,не са Би,позьори са! Това да парадираш че ти е кеф както с мъже,така и със жени си е чиста поза! е примерно са се сещам за 2 случая... номбър уан-бате Азис....тоя е на 1000% хетеро....е да ама щом образа на педераст продава-ще играе и ще пее и думичка няма да каже... и тоя Миро от Каризма...и за него съм убедена,че се прави на Би,заради имиджа си..... всичко,което е различно от стандартното и продава е поза.... ;) |

То пък понеже бъка от фенки ...хаха!

Много са якииииии!(само дено ми напомнят на бившото ми гадже)
харесвам една две техни песни, останалите са ми скучни
повиляни са от групи като fields of the nephilim, sisters of mercy, paradise lost, type o negative...
и накрая какво правят - мтв рок...

Blessed by the fire
кво да ви кажа не ме кефят ,но за да съм по -мил ще споделя ,че имат и песни дето стават