какво им е толкова голямото, би ли обяснил ?
| HateCops написа: |
| Интерсно ми е защо няма тема за една от най- големите банди в хардкора. |

| NemesiS_sL написа: | ||
защото са в метълкор раздела ![]() |

Някъде ги водеха Мошкор ![]()

| NemesiS_sL написа: | ||
то май хората отдавна вече не слушат музиката заради самата нея...сиг е яко да кажеш,че слушаш даден стил и да изброиш на изуст групи,които уж принадлежат към него....скоро сигурно ще има по отделен стил за всяка група... ![]() |

| HateCops написа: | ||||
Ххахахахах може. Преди две години мои приятели измислиха стила Гор-Ска |
| pestilence написа: | ||||||
Ти мани ташак , слушал съм такова ! Колкото до Хейтбрийд - втория им албум ми е адски присърце ! |

Слушал съм , да , но не мисля , че групата беше БГ .
Нямам спомени да ти кажа , от мп3 плейъра на един познат го изнамерих и ако не друго - поне ме развесели . Ще трябва да го питам тоя за името на бандата 
Нямам спомени да ти кажа , от мп3 плейъра на един познат го изнамерих и ако не друго - поне ме развесели . Ще трябва да го питам тоя за името на бандата ![]() |

| metallista17 написа: |
| Някой да забелязва прилика между Evil Has No Boundaries на Слейър и Power Thrashing Death на Уиплаш ??? |
това е една от малкото модерни групи които имам и слушах. комцертът им беше добър...хаха а джаста е ебати лилипута. Perseverance си е много добър албум (UNLOVED и WE STILL FIGHT особено) според мене и следващия е добър (като излязоха си бяха сила) - последния е отвратителен. Друг е въпроса каква е аудиторията им на запад с комбинация с доста ламерските им текстове - но това не е стихосбирка така че музиката се брои. хаха на последния ми рожден ден един от родата ми дето знаеше че бях ходил на концерта им ми подари знаме на SUPREMACY (ДА ТЕ ЕБА НЯМАШЕ ЛИ ЗНАМЕ НА МОТОРХЕД БЕ
) - така че ако някой иска направо му го подарявам.

Мнооо тъпо копеленце
Интерсно ми е защо няма тема за една от най- големите банди в хардкора. Няма смисъл да им пиша истории и дискография защото забелязах че в сайта ги има написани, но нека всеки да си каже мнението за тях.

П.С.