Предпочитам филми с психопати.
Не хоръри с някакви мутирали зомбита, измислени чудовища, духове, бла-бла.
Прекалено типични са. И с времето - еднакви.
Все пак стряскащи и някои стават за убиване на време.
Но хората .. тези извратени умове, които не подлежат на съмнение.
Убедихте ли се в съществуването на призраци ?
Мъртвите възкръсват и вампирски глупости ?
Глупости. Само болният човешки мозък е факт, причина и резултат. (:
Много малко хоръри с измислици са задържали някакъв интерес у мен, но много психотрилъри са ме грабвали.
| Предпочитам филми с психопати.
Не хоръри с някакви мутирали зомбита, измислени чудовища, духове, бла-бла. Прекалено типични са. И с времето - еднакви. Все пак стряскащи и някои стават за убиване на време. Но хората .. тези извратени умове, които не подлежат на съмнение. Убедихте ли се в съществуването на призраци ? Мъртвите възкръсват и вампирски глупости ? Глупости. Само болният човешки мозък е факт, причина и резултат. (: Много малко хоръри с измислици са задържали някакъв интерес у мен, но много психотрилъри са ме грабвали. |
Абе и филмите с измишльотини са интересни, ако целта не е да се изплашиш ест. Щот хората трудно се плашат от нещо, което не съществува, или поне аз съм така.
Филмите с психари са по - плашещи. По - скоро биха били по - плашещи, ако ги правеха по - добре...
Разни малоумщини като Тексаското клане или See No Evil... Гади ми се от тях.
С изключение на филмите за Ханибал, всички филми с психари на които съм попадала излизат такива...
ЯЗЪК!
Иначе и в по - фантастичните, малко или много, присъсва човешкият болен мозък.
Два филма на ужасите, от които съм гледал, само са ме плашили здраво. Единият беше за чудовището на Франкенщайн. Гледах го като бях много малък и после не можах да спя цяла нощ. :D Другият е първата част на The Blair Witch Project. Хем го гледах скоро, преди около година, и пак ме шашна много. Така че на мен могат и филми с духове и такива неща да ми въздействат, но специално това си е доста индивидуално, понеже всеки го е страх от различни неща...
Сега се сещам и за The Exorcist, който също е от доста качествените и добри филми, въпреки че става дума за духове, демони и т.н. 
Be what you would seem to be -- or, if you'd like it put more simply -- Never imagine yourself not to be otherwise than what it might appear to others that what you were or might have been was not otherwise than what you had been would have appeared to them to be otherwise.
Не обичам ужаси....мн са ми измислени...всички....има някой който даже са смешни....деам....обаче The Blair Witch Project също ми хареса...втората част е малко боза...ама първата е яка...
Аз много харесвам хорър филми, това се любимият ми жанр. Събуждат интереса ми, защото не знаеш какво точно ще се случи. А и стават всякакви възможни и свръхестествени случки, и събития. Докато при повечето филми е преценено - този ще оцелее, стрелят по него и нищо му няма, а при психопатщните е по-автентично, ударят някого и тече кръв. Любимите ми психарски филми са "Къщата На Восъка" и "Фреди Срещу Джейсън", иначе и трилогията "Трионът" изобщо не е лоша (само че не съм гледала третата част, но предполагам, че ще е яка колкото и останалитв). Леле, гледах един "Децата На Царевицата" - той беше ужасен, както и "13 Призрака", тях леко трудно ги понесох твърде навътре из психиката ми бръкнаха ![]()
Аз не съм гледала първите 6, само последната. Но ако намериш време го изгледай, доста е добър за жанра си 
Абсолютно, тотално, напълно разочарована съм! Така искам да гледам някой филм и после да ме е страх да ида до WC-то, а то? НЯМА! Баси! Напълно съм се отчаяла! има тук таме по някоя по-бруталничка сцена за цвят и до там! На по-голямата част от такива филми ми е смешно. Нз дали е в мен проблема, ама просто що за ужаси са тва като после спя кат пън? Когато някой направи истински филм на ужасите ше го черпя.
| Абсолютно, тотално, напълно разочарована съм! Така искам да гледам някой филм и после да ме е страх да ида до WC-то, а то? НЯМА! Баси! Напълно съм се отчаяла! има тук таме по някоя по-бруталничка сцена за цвят и до там! На по-голямата част от такива филми ми е смешно. Нз дали е в мен проблема, ама просто що за ужаси са тва като после спя кат пън? Когато някой направи истински филм на ужасите ше го черпя. |

Ако искате толкова да се уплашите гледаите Страшен филм

Robosapiens
Хммм да поговорим за филмите на ужасите ...
Любими, умразни, такива, които очаквате и изобщо всичко за тези филми
Последната промяна е направена от flesheater на Вто Фев 27, 2007 20:19; мнението е било променяно общо 1 път