ПРОДАВАМ МЕТЪЛ ТЕНИСКИ ИЗГОДНО!

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
ckeuta
Silence lamb

ckeuta е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Мар 07, 2011 16:48    Заглавие: ПРОДАВАМ МЕТЪЛ ТЕНИСКИ ИЗГОДНО!
Отговорете с цитат

Реших да си почистя малко гардероба, така като вече съм се отрекал от този стил музика си продавам всичките глупости които имам. . . много различни видове тениски , без никакви забележими дефекти, не са захабени. Повечето преобладават размер Xl, xxl та така. . ще изброя някой имена на групи които имам:Slayer(2teniski,)Sodom(1teniska)Cannibal Corpse(2teniski)Sex Pistols(2 teniski)Kreator(1teniska)Bloodbath(1teniska)Testament(1teniska)Ant hrax(1teniska)Venom(1teniska)Six Feet Under(1teniska)Obituary(1teniska)Metalli ca(1teniska) тва мисля че е всичко. . . Тениските по 5-6лева, С. Всеки които е заинтерисован да ми пише на скайпа:ckeuta да му пратя снимка на тва което иска и естественно ако вземете повече от 3, ще има отсъпка ,)Пращам по Еконт из цялата страна от Силистра съм.Телефон:0883488603

ЦЕНА НА ВСИЧКИТЕ 15 ТЕНИСКИ НА ВЕДНЪЖ - 50лева - ако ги сметнете 15х5 излиза 75лева. (На куп нови излизат малко над 150лева)

Necropolis13
Cursed

Necropolis13 е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Мар 15, 2011 02:13    Заглавие:
Отговорете с цитат

Six Feet Under и Bloodbath както и Obiuary си Търся да доста добри предложения може да го обсъдим по Skype

Fool Master
Blessed by the fire

Fool Master е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Апр 19, 2011 15:45    Заглавие:
Отговорете с цитат

Що се отричаш от тая музика? Заради някоя мома ли бе, пич? Яко ! Намигване

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » На лафче
Страница 1 от 1

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите