прогресив метъл раздел също няма да е лошо да се сложи.... 
Какъв е този копирайт при положение, че повечето неща в сайта са копирани или преведени от чужди сайтове или са публикувани копилефт материали като новините за предстоящи концерти на Рости от hcspirit?
Предлагам © 2006, 2007 irontrees.com да се замени с copyleft 2006, 2007 irontrees.com
предлагам да има раздел за зинове, защото не може да се говори за алтернативна (ъндърграунд) музика, концерти и банди, а да не се обръща внимание на зиновете, които са неизменна част от сцената. За съжаление в България сцената що се отнася до хартиени зинове е много зле, което се отразява и на сцената ни като цяло, но точно ако повече се говори за зинове по форумите, пускат се връзки и се коментират издания било то от чужбина, ще бъде крачка в правилната насока.
Какъв е този копирайт при положение, че повечето неща в сайта са копирани или преведени от чужди сайтове или са публикувани копилефт материали като новините за предстоящи концерти на Рости от hcspirit? Предлагам © 2006, 2007 irontrees.com да се замени с copyleft 2006, 2007 irontrees.com |
мисля , че е добра идея и глем метъл
много качествени групи свирят глем бон джолви примерно
Ми мойта идея е за всеки стил музика да се сложи скин.Пък ако не може за всеки то поне за по- слушаните стилове. Аз ще търсян скинове и ще пращам
ам..аз забелязвам,че форума е станал доста разхвърлян...преди модерите местехме грешните теми,а сега всеки си пише където си поиска и никой нищо не бута.....на няколко места мернах обяви,че се търсят членове на групи и тн..
може да сложиш едно такова под-форумче,ако някой иска да си промотира групата или ако набира членове
хммм....може и под-форум за фолк метал примерно...за инди,за ска...и може и един за бг музиката...в сми..то сега има за концерти в бг..и нз дали има смисъл да делим бг от чуждестранната музика,ама...

все се каня да поздравя Ники за новия под-форум за изкуство и история
ем...евала за идейката
дано има повечко интерес
П.С. и все пак форума се разраства.....
като помня от къде се почна..... ляляля
ем...спр! 

мммм.....аз предлагам нещо като под-форум 'other genres' ии там да се пише за indie/ska/reggae/ragga/electronica/experimental и т.н.

тва много добре ще ми дойде такъв раздел. Само дано не си пиша сам в него :/
ами,ако се сложи под-форум "other genres" може и фолк метъла да влезе там..ама да видим 

проблема на стиловото разпределение са именно онези групи, дето изискват по-тънко стилово разпределение
а трябва да се ограничат в квото има
защото примерно един раздел extreme metal би побрал death, thrash, black и производни, но винаги ще има недоволни, нали? ;)
извинете, къде да пиша за деткора - в кор разделите или в дет разделите ?
мисълта ми е, че тва някакси винаги ще е проблем
Тук някой би изкоментирал, че какъвто и да е блога на сайта новините не му харесват ... пхх
Ами абсолютно всеки регистриран(вече) потребител на irontrees.com може да добави статийка на сайта ...
Някои знаят за тази опция и наистина се радвам че са допринесли за обогатяването на съдържанието на сайта.
Подобренията са:
всеки може да коментира дадена новина от собствено име, след като се логне с потребителското си име и парола от форума.(при коментирането се виждат и аватара и потребителското име - линк към личния профил)
всеки може да добавя новини, биографии и други статии на сайта, също след като се е логнал преди това ...
също така логнатите потребители няма да виждат грозната врата, вляво (под главното меню) и на нейно място ще виждат последните статии, които са разгледани от сайта ...
при коментарите съм добавил някои що годе приятни емоушънки
и много важно под всяка статия, добавена от даден потребител е посочено неговото име, което е линк към профила му, така че няма да има статия, за напоисването на която заслугите да не се преписват на когото трябва ...
това не е ново - статиите които са въведени от даден потребител се виждат и в профила му ...
За новините, които могат да се добавят:
+За събития(концерти и подобни) в България
+За издаване на албуми и други новини относно български метъл групи
+За издаване на албуми, новини за всякакви метъл групи
е не само метъл ... също и алтърнатив, хардкор, рок и всякакви пънкарии и индустриализации и темподобни...
Също и много добре е ако ви се подготвя някаква биография на дадена Група ... ако ви се превежда - пишете името на групата в http://wikipedia.org/ и превеждате ... не е трудно, даже е интересно ...
Искам блога на сайта да стане нещо много стойностно, и това може да стане ако се съберем повечко хора да се занимаваме с него ...
бих се радвал да видя още ентосиазирани хора по темата ... аз продължавам да работя по irontrees...

blessed
И аз викам някъв слъдж или дуум да се сложи , щот няма теми за Crowbar i Acid Bath примерно ....