нерви

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
zero
Blessed by the fire

zero е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Яну 24, 2008 20:25    Заглавие: нерви
Отговорете с цитат

ех пустите нерви... тва животно живота ми носи само нерви и още нерви Хахаха... всъщност научно доказано е че на нервна основа се развиват доста болести, смис хората се разболват по лесто. вредно е и за кожата освен бръчки могат да се получат и разни гадориики като лющене и бла бла не му разбирам по научно му Викааам но както и да е де стреса и нервите са неизбежни особено в някои напрегнати периоди от живота. само че това не ги прави по малко кофти тръпка Шокиран съм! вие имате ли начин за успокояване на нервите мъчейки се да запазите мозъка си от експлодиране и какви са те? аз си контролирам изблиците с музика Глупаво винаги няколко хубави песни могат да ми помогнат, но по някой път напрежението става наистина огромно. btw защо според вас хората обръщат такова внимание на някои определени неща, та чак си докарват най малкото главоболие Поомощ!

Dark Queen
Blessed by the fire

Dark Queen е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Яну 24, 2008 22:18    Заглавие:
Отговорете с цитат

Успокоявам се когато слушам музика и то само определени песни.Също така -
когато строша нещо,поспя малко Усмивка или хапна шоколад Хахааа
Но има случаи когато си го изкарвам на някой,който няма никаква вина,
след това ми е много гадно че съм постъпила така.Всичко става така бързо
и не мога да осъзная,че правя грешка.........и след това се почва с едни извинения Хахаха...
I'm not afraid of death....

The_Angel_From_He
Blessed by the fire

The_Angel_From_Hell е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Яну 24, 2008 22:20    Заглавие:
Отговорете с цитат

всичко е на емоционална основа
всеки се нерви на различни неща, поради засягане на лични интереси или просто не понася мнение различно от своето
или по скоро се нерви на нещата, които не може да си обясни
начините за преодоляване на 'нервозата' също са много и зависи от нещото, което те е докарало до това 'главоболие'
тук идва принципа за действие и противодействие (понякога)
ако някой определен човек те е изнервил примерно с това колко е глупав, то прегръдката на човек, който не мислиш за такъв може би би ти помогнала (<-- пример, даден от лично наблюдение)
ядовете са част от ежедневието за жалост, но целта е накрая да не се превърнеш в едно кълбо от нерви
лошото е, че дори и малкото трябва да избие нанякъде (да се надяваме да е към нещо не толкова лошо)
общоприетото е музика, а по индивидуалното е вече някакво хоби, защото това по принцип се води занимание, което успокоява (а музиката може да е и хоби)
ПС: по мое мнение и гледна точка ^^

Colin_Power
Blessed by the fire

Colin_Power е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Яну 25, 2008 17:26    Заглавие:
Отговорете с цитат

ми човек може да се изнерви от абсолютно всичко!!(поне аз съм така...) и по принцип не търся лек за това ами просто стоя,мълча и мисля за това нещо което ме е изнервило,щото съм пробвал много начини за успокояване ама нестава....но един здрав сън почти винаги ме връща в нормално състояние....съжелявам че немога да помогна с успокояването на нервите ама това съм си аз - умея да търпя и да се сдържам (явно нервите ми са дебели...)

killwatcher
Cursed

killwatcher е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Яну 26, 2008 14:29    Заглавие:
Отговорете с цитат

Не може да се избегне. Просто е нужно контрол върху емоциите , за да не стигне до по-лоши степени.
Аз как се успокоявам-- с музика разбира се. това винаги ми помага. Желателно е и да съм сама, за да не изкарам яда си на някой. много ме успокоява и това да играя с една скачаща топка, докато не удрям с топката себе си. хехе... след като се поуспокоя винаги споделям с някой- за да ми олекне.
Кризата достига до плач най-често преди цикъла .. лол... тогава мога да крещя и да плача за всяка глупост-

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Мар 06, 2008 19:22    Заглавие:
Отговорете с цитат

на мен вече до такава степен не ми пука за хората,че мн трудно може да ме изнерви някой.усмихвам се,казвам някоя псувня....и си оставам с възмущението колко тъп може да бъде еди-кой си. преди имаше хора,които можеха да ме изкарат извън релси,но това е минало.главно на себе си се нервя обаче...имам навика винаги да се връщам назад и да анализирам всичко и всички....иначе в нервни ситуации-tool-jerk-off винаги си е ми е опора (има и други,но тя е главната),освен това-душ+шоколад+ кафе (и евентуално сън) ме спасяват.рядко говоря с приятели в момента,в който ми е кофти,предпочитам да се затворя в себе си,защото имам и склонността да си го изкарвам на хората и да се държа злобно УсмивкаУсмивкаУсмивка

selfish_girl
Blessed by the fire

selfish_girl е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Май 01, 2008 09:54    Заглавие:
Отговорете с цитат

Когато съм много много нервна и съм вкъщи, се затварям в стаята си с няколко вестника, сядам на пода, накъсвам ги яростно, разпръсквам ги из цялата стая и после си почивам... и гнева е минал, когато изчистя. Знам, че в Япония или Китай, не съм сигурна, чупят телевизори.

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Май 03, 2008 22:43    Заглавие:
Отговорете с цитат

selfish_girl написа:
Когато съм много много нервна и съм вкъщи, се затварям в стаята си с няколко вестника, сядам на пода, накъсвам ги яростно, разпръсквам ги из цялата стая и после си почивам... и гнева е минал, когато изчистя. Знам, че в Япония или Китай, не съм сигурна, чупят телевизори.

иха...аз ако накъсам вестници и ги разпръсна из стаята още повече ще се ядосам на себе си,че сега трябва и да чистя Намигване
но щом на теб ти помага :P

selfish_girl
Blessed by the fire

selfish_girl е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Май 04, 2008 13:38    Заглавие:
Отговорете с цитат

^ Ми то това е някакво удовлетворение лично - все едно да забъркаш някаква каша и да знаеш, че после ще можеш да я оправиш и всичко е квит Усмивка

SoulThief
Cursed

SoulThief е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Май 05, 2008 14:10    Заглавие:
Отговорете с цитат

Четох статия за човек, живеещ в планината, който достигнал до над стогодишна възраст. Питали са го как е поддържал здравето си, дали се е лишавал от алкохол, цигари и други удоволствия. Той отговорил, че цял живот е пушел, никога не се е лишавал от алкохол и вредни храни, Единственото от, което се е лишавал е социалните контакти... Та така - това което всъщност най-много ни състарява и ни съсипва здравето е напрежението и стреса от общуването с хора.

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Спорт, здраве и туризъм
Страница 1 от 1

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

gallery  my profile  shoutbox  rss

-