някакви гадни емокор фешъни ми казаха: чалгарка с кецове
![]()
гледай си работата!! хахаха ![]()
хаха жалко че нямам нито 1 чалгия на писито ![]()
Аз съм алкохоличка, наркоманка и лъжкиня! Питайте Додо! 
Хаха, вчера в университета някви кифли от моя курс разправяли, че съм била наркоманка, защото ми прилоша по средата на лекцията и на бегом излязох от залата

хах, изкараха ме някакъв прост женкар, дето не спира да сваля момичета и после да ги чука и да ги оставя... и това не един човек, ами половината град. пък егати, аз в Русе точно само с 2 момичета съм ходил и с нито едното от тях не съм спал. Бе кво да ви казвам.
harbor me with my restless mind
пф, това колко често ми го казват...
Спирали ли са ви да ви искат трева? Не! Но със сигурност, ако ме спрат, ще отвърна, че трева има навсякъде, по горските поляни, по полята, по парковете, само трябва да си сложат шарките на крава и напълно ще покрият образа.
Отнасяли ли сте коментари като: Много е тъпа. Много е грозна. Онзи ден в едно пропаднало заведение един извика:" Лесбийки сме а?" , отговорих :"За щастие... " . Всъщност не съм.
"Е&@%и сатаниста!", отговарям в такъв случай :"Вещица съм , бъркаш се"
"От кога не си се къпал?" - "Много го обичам като въпрос, казвам :"От вчера, скъпа, защо пример ми даваш, че от една година не си се къпала?! Не, мерси, харесва ми да съм чиста" и подминавам.
"Абе ти майка имаш ли?" Отговор:" И баща също, защо ти да не би да нямаш, ох , моите съболезнования"
"Кой беше оня гнусния метъл?"- Отг. "Баща ти, не помниш ли?"
Подобни коментари хич не ме впечатляват. Друго е, когато тръгнат с бой, на някои от моите коментари. Но пък за сметка на това е много весело да ги гледаш как се ядосват :"С техните камъни, по техните глави".

Мнооо тъпо копеленце
абе ко ти пука? нека си говорят хората, от приказки от незначителни хора не боли
Хаха, ми то на мен не ми пука мн мн , просто нали такава е темата , пък аз днес си имам за споделяне в нея. Но интересно ми беше защо точно братчеда баси, от всички други хора , ама няама значение,кръвосмешението стана така че.....все тая
Както обича да казва един мой приятел, когато има презерватим кръвосмешение няма
That you HATE every moment