| Melody написа: |
|
Спирали ли са ви да ви искат трева? |

Хех.
То абсурдно е, когато си вървиш по пътя, и някой непознат (ФЬешън) те спре и ти каже:
"Ще ми дадеш ли трева?"
Аз и да имах, нямаше да му дам.
Тъпо е като те преценят по дрехите. Може и да не пушиш трева, но за някой хора, метъл ли си, значи пушиш.
Иначе, аз поне мога да им кажа от къде да си намерят :D
А за себеси съм чувала какви ли не глупости...
Че сатаната ме е върнал от мъртвите, след като съм се блъснала с мотор :РрР (Ще ми се (хихи) Сега в училище някой хора ми викат Шейтан.
Че съм лезбийка.
и какво ли още не...
Но в момента ме мързи да пиша толкова...
Хммммм, дам! Аз всъщност слушам чалга и немога да играя хек (не се хваля, ама...вързва), рапЪрка съм била, мда, за тревата, ммм, да случвало се е...
| Melody написа: |
| Хех.
То абсурдно е, когато си вървиш по пътя, и някой непознат (ФЬешън) те спре и ти каже: "Ще ми дадеш ли трева?" Аз и да имах, нямаше да му дам. Тъпо е като те преценят по дрехите. Може и да не пушиш трева, но за някой хора, метъл ли си, значи пушиш. Иначе, аз поне мога да им кажа от къде да си намерят :D А за себеси съм чувала какви ли не глупости... Че сатаната ме е върнал от мъртвите, след като съм се блъснала с мотор :РрР (Ще ми се (хихи) Сега в училище някой хора ми викат Шейтан. Че съм лезбийка. и какво ли още не... Но в момента ме мързи да пиша толкова... |

Амииии предполагам, че най-абсурдното, което са ми казвали е, че съм умна :D
Иначе за тия недоразумения от страна на околните .. случки много :)
Тях не ги намирам за абсурдни, даже са адски предвидими (:
Разните кифли & кифляци не са ми казвали нищо, което да не съм чувала вече :))
Ако това трябва да се разкаже, just let me know :))
че съм била тъпа наркоманка,че се правя на голяма работа,че съм мн надута,че съм била прекалено суетна,че съм била мн вманиачена на тема чистота,че съм скарана с мн хора,че мн малко хора търпя и нз си какво още..хаха
а е да са живи и здрави..не ме познават за тфа така хахахахах ^_^
Ъм ... на мен никой нищо абсурдно не ми е казвал, тоест не е казвал по мой адрес, което е странно.
this day hereafter dies,
falls swiftly into night..
and stays within my sight!
Кво ли не сам чувала эа себе си!Че сам гадна металка или пък сбъркано хлапе...свиква се и дори по-нататък не ти прави особено впечатление.
"Вие метълите като се съберете чалга поне малко не слушате ли?" хаха това е без коментр
"Тънкообидна" - хората не подозират с какво търпение съм заредена
"Емо" ъгх! Мразя това! Когато някой разбере омразата ми към този стил решава, че е яко да ме "базикне" същия шит е като "чалгарка", но не ми е втигало чак толкова до нервите.
"Хеви метълка" ако знаеха само "любовта" ми към хеви метъла... какво да ги правиш, за тях и ТХ са хеви метъл сигурно .. омг
Иначе не ми се е случвало да ме обиждат на музика и стил "Тъпа метълка", "не се ли къпеш" или всякакви подобни, все пак от къде къде помалка съм "такава" и хората са свикнали с мен, дори да не споделят моите вкусове.
Хах а като четох постовете ви попаднах и на "лезийка"
това вече би било адски абсурдно ако някой някога ми го каже, все пак съм до голяма степен женемразка.. и има за какво.
| Screamager написа: |
| Амииии предполагам, че най-абсурдното, което са ми казвали е, че съм умна :D |
| AmyLee написа: |
| "Тъпа метълка", "не се ли къпеш"
..."лезийка" това вече би било адски абсурдно ако някой някога ми го каже, все пак съм до голяма степен женемразка.. и има за какво. |

,че съм некадърник
Adios planet earth,
now die!
| daylight_dancer написа: |
| Ти ме подсети, че ето това са ми казвали и на мен, че метълите не се къпят, и са ме питали колко често се мия.
Ахах, за второто също си права, само ако изключим силната ти привързаност към жените в метъла ![]() |
оле хахахаха последното беше ,че съм побойничка...хахахахахахах... 160 см,50 кг...нз каква побойничка мога да съм...хахаха ама беше забавно като ми го казаха :Д

Blessed by the fire
Идеята за темата не е моя. Но пък за сметка на това е страхотна.
Та така...
Какви глупости сте чули за себеси?
Спирали ли са ви да ви искат трева?
Отнасяли ли сте коментари като:
"Е&@%и сатаниста!"
"От кога не си се къпал?"
"Абе ти майка имаш ли?"
И други такива.
Как им отвръщате? Или просто ги игнорирате?
Вобще...
Ще пада смях.
---->